Çok teşekkürler. Ne güzel açıklamışsın canım. :) Kenzo farklı renkler farklı kokuyor dedin ya denerken görevliye sormuştum. Tester turuncu denetti. Hepsi aynı dedi. Hangi rengi nasıl kokuyor tarif eder misin? Benim aradığıma yakın beyaz demişsin ama diğerlerinin farkı ne? Sanırım yorumundan sonra amour alırım. Son olarak kalıcılık konusunda bir şey dememişsin. Addict yazma sebebim kalıcılıktı. Koku mükemmel değil ama yıkanınca bile çıkmıyor. Amour beyaz nasıl yayılan bir koku mu?
Kenzo alma bence ya ne biliyim ben hiç sevmiyorum kenzo parfümlerini,kalıcılık çok az çünkü.
Chopard casmiri merak ettim 18 yaşındayım ben de acaaba ağır mı kaçar bizlere.
Bodyshop için iyi demiş esans arkadaşım.Onu da önermiyorum.
Yani bence alıcaksan ya h.poison ya da casmir al h.poison kullandım ben bu kış gerçeğini ve ilk gerçek parfümümdü herkes soruyodu söylemek istemiyodum artıkSonra parfümüm sıcakta kalmış olucakki bozulmuştu ogünden beri soğudum bidaha sıkmam bile özledin mi dersen çok özledim keretayı ama daha yaşıma uygun bişey alıcam
Ve h.poison gerçekten kullananı çok var ama çoğu kişi sahte kullanıyo ve sahtesiyle arasında uçurum var bozulduktan sonra nerdeyse tüm sahte parfümcülerde kokladım hani dursun köşede diye ama ıykkk hiçbiri yanından geçmiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?