foruma o kadar giren var bi kişi de fikir vermedi alıcağınız olsun kızlar. yazmak istemiyosanız madem anketi cevaplayı verin azıcık bakıp çok kararsızım
Solotica CRISTAL NATURAL COLORS - YouTube
Solotica GRAFITE HIDROCOR - YouTube
aynı kızda iki lenste göz rengide bana yakın gibi
Ben hidrocoru videodan izleyince daha çok beğendim hiç kullanmadım ben rainbow almayı düşünüyorum
neden rainbow düşünüyorsun bence solotica kesinlikle daha doğal görünüyo ben lens sevmeyen ve kullanmam biri olarak soloticayı görünce almaya karar verdim. crstali sipariş verdim ben canım videoda çok yakından olduğu için komple yüzden resim gönderdi bana vatman10 yani arzu hanım sağolsun grafite çok koyu duruyo hani güneş ışığında yada çok yakından bakınca aa senin gözlerin renkliymiş dediğimiz kişiler olur ya öyle duruyo o yüzden cristali tercih ettim elime ulaşınca resim çeker koyarım
Canım bana da rainbow çok doğal geliyo bi de çok uygun fiyata alıyorum 86 tl ye siparişini verdim bana mavi yada gri gitmiyo yeşil olarak da meller pek belli olmuyo gibi geldi birden 200 tl vermek istemedim giallolar yarın elimde olur bende resim çeker koyarım bi arkadaşım optikçi o da rainbow daha doğal dedi valla denemeden alıyoz şansımıza ne çıkarsa artık :)
fiyat olarak çok fark var evet ama videolarda falan inceleyince soloticaya karar verdim. tabi her serisi doğal değil siyah hareliler çok yapay duruyo bence. yeşildede en doğalı mel ama belirgin durmuyo herkeste doğru bende grafitiden o yüzden vaz geçtim. evet ya ilk defa lens kullanıcam süpriz olucak bana
Benim gözlerimde açık kahve meller hiç açmaz diye düşündüm sence giallo nasıl yarın geliyo lenslerim çok merak ediyorumben de cyristal diyecektim, grafitenin rengi bana çok yapay gelmiştir.
Ama cyristal de çok soluk bir renk makyajsız ölü balık gibi gösteriyor
soloticaların kaynaşması çok güzel gerçekten ben de charm mel kullanıyordum ama koyu seri denk geldiği için yeşilden ziyade ela görüntü oluşmuştu. Lens olduğunu anlamayan arkadaşlarım bile oldu
GÜle güle kullanın
videoda hoş duruyo ama yüz resminde görünce bende sevmedim grafitiyi. cristal içinde zaten göz kalemi eyeliner rimel üçlüsü olmadan dışarı çıkmıyorum çıkmam gerekirse lens takıcak fırsatımda olmaz herhalde o yüzden sorun olmaz sanırım aslında ice alıcaktım hem üretimi durmuş hemde açık kahve gözde husky gibi duruyomuş.cristal beyaz tenli olduğum içinde doğal durur diye düşünüyorum elime geçince hemen yükliycem
evet ya kimseden ses yok 3 kişi kaldık burda kendimi yırttım kaç gündür yardım eden çıkmadı ama biz yardımcı oluruz ekleriz resimleri seninkinide merak ettim gelince yükle hemen
Bende günlerce yırttım kendimi burda ama kimseden ses çıkmadı benim gözlerim açık kahve esmerim bende gri güzel durmuyo maviyide yakıştıramıyorum yeşil daha güzel uyum sağlıyo bu arada bi yer gördüm netten bulduğun en uygun giyatı söylüyosun bakıyolar o fiyat üzerinden %25 indirim sağlıyolar o yüzden çok uyguna geldi küçük solüsyonda hediye ettiler çantada taşımalık çok işime yarıcak :)
Kızlar rainbow giallo lenslerim geldi ilk defa kullanıyorum bayıldımmmm resmen doğal ötesi bişey telden girdiğim için resim koyamıyorum en yakın zamanda koyucam gözlerim açık kahverengi çok güzel durdu açık kahverengi gözle uyumu çok güzel hiç pupil boşluğu da fark etmedim çok uyumlu oldu :)