hangisini alayim kizlar fiyat kalite olarak bir bakin (korkmaz tencere)

ORKDM

Elhamdülillahi rabbil alemin
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
5.808
77
358
selam arkadaslar korkmaz tencere setine taktim su siralar

begendigim iki takim var resimlerini ekliyorum kullanann varmi yada bunlar haricinde tavsiyeleriniz varsa yardimci olurmusunuz

euro tl olarak nasil avrupada yasiyorum buradaki turk bayiiliklerinden alicam

$koorkmaz.webp bu en cok begendigim flora a 19 81 130 euro nasil sizce

$korkmaz.webp buda bianca a1607 85 euro sizce nasil fiyatlarii

birde baska tavsiyeleriniz varmi

selam arkadaslar korkmaz tencere setine taktim su siralar

begendigim iki takim var resimlerini ekliyorum kullanann varmi yada bunlar haricinde tavsiyeleriniz varsa yardimci olurmusunuz

euro tl olarak nasil avrupada yasiyorum buradaki turk bayiiliklerinden alicam

Eki Görüntüle 355147 bu en cok begendigim flora a 19 81 130 euro nasil sizce

Eki Görüntüle 355148 buda bianca a1607 85 euro sizce nasil fiyatlarii

birde baska tavsiyeleriniz varmi

canım bizim arkadaşlar aryıldızı çok öneriyorlar bir de aryıldıza bak.

Güzel bir marka seçmişsin, kalitesinden şüphe duyma, model olarak beğendiğin içine sinen neyse onu al tabi ki. Fiyat karşılaştırması konusunda pek bişey diyemeyeceğim. Farklı markalarla ilgili ise, Emsan, Hisar, Tefal gibi markalar da aklında bulunsun ;)

Güzel bir marka seçmişsin, kalitesinden şüphe duyma, model olarak beğendiğin içine sinen neyse onu al tabi ki. Fiyat karşılaştırması konusunda pek bişey diyemeyeceğim. Farklı markalarla ilgili ise, Emsan, Hisar, Tefal gibi markalar da aklında bulunsun ;)

dusunceni yazdigin icin tesekkur ederim canim cam kapak celik kapak arasinda tereddutte kaldim yoksa her ikiside ayni kalite
bakalim dusunceler yazilirsa karar vericem

$tencereler.webp

bak ben bunları aldım ama kullanamadım tabi daha :)

annem 30 yıldan sonra ilk kez tencere tk aldı, emsanın cam kapaklı bence ne piştiğini ne olduğunu görme açısından güzel oluyor :)

$EMSAN-MURDUM-10-PRC-TEFLON-TENC-SETI-HEDIYELI__50625918_0.webp

Son düzenleme:
bende ömürlük garanti verdikleri için aryıldız aldım.. birinci takıma çok benziyor. eğer bunlar arasında tercih yapacaksan cam kapaklı olanı tercih et derim :) bende nedense sürekli yemeği pişerken görme isteği var :))

canım bizim arkadaşlar aryıldızı çok öneriyorlar bir de aryıldıza bak.

Canım bende ilk takımın tost makinesi duduklusu cezbe takımı ve çaydanlığı olan var çok memnunum çeyizine almıştık evleneli. 5ay oluyor yeni alındı 900 tl di gecen haftada annem 2ci takımın 3 Lü setini aldı hem bana hem kendine onalarında kullanıyorum superler ben tavsiye ederim ilk setin sapları silikon o çok hoşuma gitti benim yanma falan olmaz ocakta alirkende rakat isinmiyor ama son aldigim takimin kuluplari isiniyor
plastik olanlar zamanlar sallanmaya başlıyor bana sorarsan hiç düşünme korkmaz al 10yil garanti veriyorlar hem 10yil çok iyi bir sure bence 10yildan sonra başka alırsın :6:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 355338

bak ben bunları aldım ama kullanamadım tabi daha :)

annem 30 yıldan sonra ilk kez tencere tk aldı, emsanın cam kapaklı bence ne piştiğini ne olduğunu görme açısından güzel oluyor :)

Eki Görüntüle 355340

bunlarda cok guzelmiss teflon tarzim cok canim takim degil ama tefalin kizartmaliklari birde kcuk kucukk tencereleri var sapsiz

ama celik tencere takimim yoktu guzel yorumlar var alicam sanirim:46:

bende ömürlük garanti verdikleri için aryıldız aldım.. birinci takıma çok benziyor. eğer bunlar arasında tercih yapacaksan cam kapaklı olanı tercih et derim :) bende nedense sürekli yemeği pişerken görme isteği var :))

maalesef bu takimin reklamda olani var silikonlari falan biraz kirlenmis yikayinca gecermi yinede alayimmi kizlarr

esim kizdi hayir falan dedi ama nette falan 200 euro kadin bana 150 den 130 a indirdi cok kararsizimm:50:

Canım bende ilk takımın tost makinesi duduklusu cezbe takımı ve çaydanlığı olan var çok memnunum çeyizine almıştık evleneli. 5ay oluyor yeni alındı 900 tl di gecen haftada annem 2ci takımın 3 Lü setini aldı hem bana hem kendine onalarında kullanıyorum superler ben tavsiye ederim ilk setin sapları silikon o çok hoşuma gitti benim yanma falan olmaz ocakta alirkende rakat isinmiyor ama son aldigim takimin kuluplari isiniyor
plastik olanlar zamanlar sallanmaya başlıyor bana sorarsan hiç düşünme korkmaz al 10yil garanti veriyorlar hem 10yil çok iyi bir sure bence 10yildan sonra başka alırsın :6:

tesekkurler canim mutlaka korkmaz alicam ma hangi setini alsam

karacayi falan hic onermiyorlar

tesekkurler canim mutlaka korkmaz alicam ma hangi setini alsam

karacayi falan hic onermiyorlar

BEnce ilk seti al canım kulpları ısınmada yapmıyor çok rahat kullanıyorum cokta memnunum karaçayı tavsiye etmiyorlar evet benim catal bıçak setimde korkmaz

benim çeyizime aldığım 2. model
cam kapaklı
anneminde cam kapaklı bir çok tenceresi var. çokda memnunuz.
:34:

Ben korkmaz diyorumm. Sağlıkla sıhhatle iyi günlerde kullan canım.

Back
X