Hangisine gitmeliyim yardım edin

Morkulhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2021
72
17
29
Herkese iyi akşamlar, lazer epilasyona gitmek istiyorum ama Alexandrite mı yoksa buz lazer mi çok çok kararsızım. Tüylerim hangisine uygun bir türlü secemiyorum. Görüştüğüm güzellik merkezlerinde hangi makineyi kullanıyorlarsa tüyleriniz ona uygun dediler. Esmer tenliyim. Fakat tüylerim ince ve seyrek. Genelde koyu tüyleri olana Alexandrite, ince tüyleri olana buz lazeri öneriyorlar diye duydum ama benim ikisine de uymuyor ki. Tüylerim ince ama sarışın değilim esmer tenliyim. Hangisi bende daha faydalı olur yardım edin lütfen.

Ben üst bacak ve kol altı için buz alt bacak ve kol için diod lazer yaptırdım 7 seans sonrası hamile kaldım şuan çok çok memnunum 7 aylık hamileyim 1 defa ağda yaptırdım o da tatile gidiyorum diyeydi yani ne bir çoğalma oldu ne başka birşey bu noktada en önemli şey gittiğiniz yerin kalitesi ben güzellik merkezine değilde bir dermatoloğun polikliniğinde yaptırdım çok memnun kaldım hamilelik sonrası devam edeceğim mutlaka 👌🏻(tüylerim incedir)

Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için, aslında küçük yerdeyim seçenek çok yok ama işte ben karar veremedim bir türlü ince tüylere buz daha iyi o zaman öyle mi doğru mu anladım

Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için, aslında küçük yerdeyim seçenek çok yok ama işte ben karar veremedim bir türlü ince tüylere buz daha iyi o zaman öyle mi doğru mu anladım
Evet ince tüylere buz daha güzel etki ediyor

X