hangisii fikirrr

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
kizlar urunleri inceler misiniz hangisi sizce daha guzel lutfen fikir verinn ufak bi hediye meselesii $bambu_kutulu_ikili_kalem_500.jpg$isme_ozel_ahsap_tukenmez_kalem_krem_349547.jpg

ikili ahşap olanlar çok güzel duruyor. diğeri daha şık olmasına rağmen daha sıradan... ama ahşaplar nasıl desem daha otantik gibi..

kime alıncağıda önemli ama
bence tekli olan daha özel duruyor

bi arkadasima alicam canim yeni bi kafe acmis da gel bi kahve icelim dedi elim bos gitmiyim dedim ufak bi sey ama olsun:17: rezervasyonlarini alirken falan beni hatirlar :1: baska hediye onerin olursa onu da alabilirim bu uygun mudur

bi arkadasima alicam canim yeni bi kafe acmis da gel bi kahve icelim dedi elim bos gitmiyim dedim ufak bi sey ama olsun:17: rezervasyonlarini alirken falan beni hatirlar :1: baska hediye onerin olursa onu da alabilirim bu uygun mudur

bence gayet uygun fikir güzel
eğer sosyal bir arkadaşınsa ikili olanıda tercih edebilrsin
sonuçta işyeri ortamında kullanılcaklar

Bence kalem almak çok demode oldu. Başka bir şey neden almıyorsun?

welcome/hoşgeldiniz tarzı süslerden al bence

Back