Hangisi?

Yani bilemedim şimdi ben size 2. derim ama ben yapacak olsam ilkini seçerim çünkü ben nerede abuk subuk insanlar var onlara aşık olurum. Efendisi mantıklısı, bana ağır geliyor böyle de manyağım. Ama böyle bir seçim kararı oluşturman bana tuhaf geldi net Elbise alır gibi..
ay çok teşekkürler en azından bu kadar samimi cevap verdiğin için.Tanıstıgımıza da çok memnun oldum :) ya elbise gibi değil de birinden tam emin olamayınca böyle bişi oldu.Cünkü nasıl becerdin bilmiyorum ikisine de kendimi acayip yakın hissediyorum bi ara o ilk dediğim sevgilim ikincisi arkadaşım olsun ama biriyim olsun diye düşünmüştüm .Benim de manyaklıgım bu galiba ama ruh eşimi derler ikincisi de aynı o

Aaa bizimde mi benzermiş ne ??:KK64: Konu ne de güzel dağıldı
Bu hangisi olayı değildir arkadaşım..
Bu olay seçmece karpuz isi gibi birşey değil ki..
Yurekten gelenin yurege düşmesi..
Yani sen birini sevdiğinde, başka bir erkeğin düşüncesi bile seni rahatsız etmeli..
İkisini de sevmiyorsun, sevmediğin adamlarla işin ne...

Ya aslında ilk dediğimi düşünüyorum sürekli hani ne bilirim bi şarkı çalsa ilk o aklıma geliyor ama evlenmek deyince Değişiyor işler..

ay çok teşekkürler en azından bu kadar samimi cevap verdiğin için.Tanıstıgımıza da çok memnun oldum :) ya elbise gibi değil de birinden tam emin olamayınca böyle bişi oldu.Cünkü nasıl becerdin bilmiyorum ikisine de kendimi acayip yakın hissediyorum bi ara o ilk dediğim sevgilim ikincisi arkadaşım olsun ama biriyim olsun diye düşünmüştüm .Benim de manyaklıgım bu galiba ama ruh eşimi derler ikincisi de aynı o

İşte ben hayatım boyunca hep ilk olarak anlattığın kişiyi seçtim. Kalbimi pır pır ettiren. Ama mantığımı dinleseydim "yaa onu seçseydim, acaba mutlu olur muydum derdim" yani içimde kalmadı. Üzüldüm ama pişman değilim kendim ettim kendim buldum dedim. :KK48: Beni üzeceğini bile bile peşinden gittim çünkü...

am
İşte ben hayatım boyunca hep ilk olarak anlattığın kişiyi seçtim. Kalbimi pır pır ettiren. Ama mantığımı dinleseydim "yaa onu seçseydim, acaba mutlu olur muydum derdim" yani içimde kalmadı. Üzüldüm ama pişman değilim kendim ettim kendim buldum dedim. :KK48: Beni üzeceğini bile bile peşinden gittim çünkü...
ama o duygu gercekten bambaska bisi kolay bulunmadigi icin vazgecemiyouruz belki de..Ama dusundum de sanirim boyle dusunmem yani ikisini birden ac gozlulukten baska bir sey degil.

Kızlar, Çocuksu bir soru olabilir ama Sorayım içimde kalmasın dedim.Yanlış bi kelime kullanmaktan çok korkuyorum lütfen mazur görün.şimdi 2sevgili adayım var daha doğrusu tamamen benle alakalı.yoksa ortada teklif bile yok.Neyse şimdi biri var ki her gördüğümde heyecanlandıgım hani Aşkın tanımını yaparlar ya onları Yaşadığım biri.ama genel olarak düşündüğüm de hani şöyle ki seviyorum diyebileceğim hiç bişi yok ,ki içki ve sigara kullandığı için evlenmeyi asla düşünmem.belki de tek iyi özelliği yakışıklı olması bence değil ama Çevremdekiler öyle diyor hatta yakıştırmayanlar bile oluyor ama çocugun beni sevdiğini anladığımdan beri , zaten öyle bir söz vardı ya iki kişiye birbirlerine asık olduklarını söylerseniz onlar asık olmaya başlar diye.Neyse ben bunu anladıktan sonra onu öyle bir büyüttüm ki en son bu Aşkın Belirtilerini yasıyorum.hoşlantı desem 3htta 4yıl oldu hala aynı hislerim.Diğer bir yandan başka biri var ki fikirlerimiz düşüncelerimiz Yaptıklarımız her şey aynı.fiziksel olarak hatta duygusal olarak da bi çekim olmasa bile sanki evleneceğim adam oymuş gibi hissediyorum onunla herseyi konuşabilirim herseyi yapabilecekmişim gibi geliyor çünkü biliyorum ki aynıyız tepkilerimiz bile ama bi yandan bu sıkar mı bizi diye de düşünüyorum.Aslında birinin dışına asıksam diğerinin fikirlerine aşığım.mesela dişardan kendime Güvenli biri olarak görünürüm ama bir şeyi tek basıma yapmaktan,çıkıntı olmaktan çok korkarım ama bu fikirlerine aşığım dediğim kişi benim yapacağımı yapıyor ve ben bunu çok normal karşılıyorum kendim yapsam sanki yanlış bir şey olacakmış gibi hissetmeme rağmen.ama diğerini gördüğümde de kalbim Pîr Pîr yani bi tuhaf bir de o bana iyi davranacak gibi geliyor ama normalde Kişilik olarak beğenmem gibi geliyor yani zıtız gibi ama bir de onun da askı biterse kötü davranır gibi geliyor.yani güvenemiyorum.ama diğerinde bu güven var.umarımtaraflı bi şekilde anlatmamışımdır çünkü tarafım bile günden günedeğişiyor bu arada ikisiyle de bi bağım yok .hani ikisini birden idare ediyormuş gibi Olmasın.umut verecek hiç bir şey yapmadım ve hatta ikisiyle de uzun zamandır görüşmüyoruz
Hayal dünyasından çık,ete kemiğe bürünmüş,sana gelip tanışmak isteyen bir insanla birlikte ol ve başka şeylerle uğraş.Knei kendine hangisi diyorsun da,biz sana şu kişi desek neolacak.o kişinin bir adım atması gerek di mi?

X