• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisi???

Gizww

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
1
0
1
Bursa
Benim kolumda ve bacaklarımda tüyler var ve ben bunan rahatsız oluyorum. Almak istiyorum. Ama cildim çok hassastır ve cnanımda çok tatlıdır :14: annem bacağımı epilatörle bi kaç kere almıştı ama onla çok çabuk çıkıyor tüyler. Ağdayla almıştım 1 kez. Agiss diye bi markanın. O da kızarık yaptı ve biraz da kabardı sabaha geçti. Kolumu daha önce hiç almadım. Biraz araştırdım. Sivilce çıkıyormuş aldktan sonra. Zaten sarartıcı, krem ve sprey zararlıymış. Epilatör ve ağda kalıyor. Hangisini alıyım. Bi de marka tavsiye ederseniz :) şimdiden teşşekürler.

yaşın küçük heralde canım sana abla tavsiyesi bacaklarını jilet hariç herşeyle alabilirsin çok farketmez ama sakın kollarını alma sakııııııın ben çocukken bir hata yaptım aldım yıllardır çilesini çekiyordum aldıktan 1 hafta sonra batıkla beraber çıkıyor yara bere içinde kalıyor o parlak görüntüsü 1 haftayı geçmez sonra iyice çıkana kadar 2 hafta sivilce sivilce olur sonrada tüyler dokunduğunda sertçe gelir sakııın canım ben 2 yıldır artık almıyorum sarartıcı zararlı sonuçta kimyasal ama almaktan bin kat daha iyi 2 ayda bir sürüyorum rahatım eğer hiç almamış olsaydım onuda yapmazdım doğal hali daha iyidir eğer çok rahatsız oluyorum dersen ileride imkanın olunca lazer yaptırırsın hiç alınmamış tüyler bir iki defada yok oluyormuş

Benim kolumda ve bacaklarımda tüyler var ve ben bunan rahatsız oluyorum. Almak istiyorum. Ama cildim çok hassastır ve cnanımda çok tatlıdır :14: annem bacağımı epilatörle bi kaç kere almıştı ama onla çok çabuk çıkıyor tüyler. Ağdayla almıştım 1 kez. Agiss diye bi markanın. O da kızarık yaptı ve biraz da kabardı sabaha geçti. Kolumu daha önce hiç almadım. Biraz araştırdım. Sivilce çıkıyormuş aldktan sonra. Zaten sarartıcı, krem ve sprey zararlıymış. Epilatör ve ağda kalıyor. Hangisini alıyım. Bi de marka tavsiye ederseniz :) şimdiden teşşekürler.
benim kollarımda çok tüy vardı ve rahatsız olduğum için ağdaya başladım 2-3 senedir aldırıyorum üst kolum biraz sivilce oluyordu ilk başlarda ama artık o da yok son zamanlarda da ağdamı kendim yapıyorum ardından limon tuz sürüyorum geç çıkıyor şahsen ben memnunum

Back