Hangisi ?

klasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
187
21
118
arkadaşlar evlilik yıldönümünüz olarak dügününüzün oldugu günümü kutluyosunuz yoksa nikahınızın kıyıldıgı günümü ?

bence düğün tarihi evlilik yıldönümü olarak kabul edilmeli. çünkü bazen bazı sebeplerden ötürü nikah düğünden çok önce kıyılabiliyor!:34:

Benim resmi nikahim 8 ay once yapildi Ben dugun gunumu
Evlilik yil donumu olarak biliyorum bikacgune evlilik yildonumuz.:16:

Bizim nikah da düğün de ayrı yerlerde ama aynı gün oldu. Böyle bir sorunumuz yok yani.

Ama farklı günlerde olsaydı her ikisini de kutlardık herhalde,birinde dışarıda vakit geçiriyorsan diğerinde de evde güzel vakit geçirmeye çalışırsın. Her ikisinin de farklı havası olur...

Bizde eşimle konuşmuştuk bu konuyu...ve eşim şöyle demişti"benim için en önemli gün,tanıştığımız gün..düşüncene canım,1 gün önce tanımıyorduk birbirimizi"dedi..ve tanışma günümüzü kutlamaya karar verdik..evlilik yıldönümü falan değil tanışma yıldönümüzü kutlayacağız:16:

Benım dugunde nıkahım oldugu ıcın sıkıntım yok :16:

Ama sanırım dugun hangı gun ısee o zaman kutlanılır :26:

biz her ikisinide beraber kutluyoruz
zaten bir gün arayla oldu
eger arada cok fark olsaydi ben dügünü baz alirdim sanirim

arkadaşlar evlilik yıldönümünüz olarak dügününüzün oldugu günümü kutluyosunuz yoksa nikahınızın kıyıldıgı günümü ?

İkisini birlikte yaptığımız için bizde tek tarih var.
Ama 2 ayrı tarih olsaydı,gerdek gecesini baz alırdım heralde.:1:

Biz düğün tarihimizi evlilik yıldönümü olarka kutluyoruz.

Dugunden 6 ay once nikahimiz kiyilmisti

Evlilik yildonumumuz olarak dugun tarihimizi baz aliyoruz
Ancak nikah tarihimizi de hic bir zaman es gecmeyiz...

Bizde eşimle konuşmuştuk bu konuyu...ve eşim şöyle demişti"benim için en önemli gün,tanıştığımız gün..düşüncene canım,1 gün önce tanımıyorduk birbirimizi"dedi..ve tanışma günümüzü kutlamaya karar verdik..evlilik yıldönümü falan değil tanışma yıldönümüzü kutlayacağız:16:

senin eşin her açıdan mantıklı bir ağabeyimiz zaten tü tü maşallah :1: cidden doğru şöyle bir düşününce.

Evli değilim fakat ben olsam düğün günümü yıl dönümü olarak kabul ederdim. :16:
Çünkü ancak o zaman anlarım evlendiğimi. :123:

Back