Saç Rengi ve Saç Boyama hangisi yakışır???

kronik_vakka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
48
0
86
36
Ankara
selam arkadaşlar benim saç rengi ile ilgili bi sorunum var saçlarım ve kaşlarım koyu kestane beyaz tenliyim...sizce saçlarımı karamelemi bakıramı boyatayım hem hangi ton bana yakışır bilemiyorum kuaföre güvenemiyorum çünkü her gidişimde kendi istediği rengi yapıyor...
eğer saçlarımı boyarsam kaşlarımıda illa açtırmammı lasım...kaşlarımı almadığım için boyatmakta istemiyorum...
diğer bi düşüncemde saçlarımın alt kısmına röfle yaptırdıktan sonra belli bi süre sonra yaza doğru karamel yada bakır yapayım diyorum...
lütfen yardım edin yoksa kafayı yiyecemdelikafadulden

Son düzenleme:
beyaz tenliysen yaptır derim kuaförün de değiştir derim kaşlar içinse artık insanlar alışık saç başka renk kaş başka renk ama geçici kaş boyaları var istersen onlara bak derim cnm

cnm önce ince ışıltı yaptır saçlarınaaa alışırsın bisüre sonrada istedigin açık renge dönersin..

teşekkürler kızlar...ışıltıdan sonra karamel yaptıraacağım...inşallah uyar...kaşlarımı açtırsammı yoksa geçici bayamı denesem...[/U]

bencee karamel yaptırr. açık tene de gidiyo bronz tene de. ama bence kaşlarını boyatma. bi süre sonra kaşlar çıkmıyo. boyadan dolayı. bırak doğal kalsın. bi süre sonra diplerin çıktıkça sırıtmaz

teşekkürler canım...bende kaşlarımı boyatmaktan vazgeçtim çünkü dipler çıkınca bence karamel renkler daha güsel görünüyo dediğin gibi o zamn kaş sorunu kalkar...
kıslar bir kaç beğendim renklere sahip model koydum bunlardan hangisi olur sizce...

ben 4 ve 7. resimlerdeki rengi beğendim bu renkler karamel oluyo değilmi???

http://img25.imageshack.us/img25/6466/81782038.png

http://img50.imageshack.us/img50/5899/caglasikel.jpg

http://img24.imageshack.us/img24/6387/marykateandashleyolsen3.jpg

http://img222.imageshack.us/img222/2084/451925q2lfqtcwg7.jpg sağdaki renk

Son düzenleme:
kaş boyamana gerek yo kcanm.sana karamel veya bak palette natural serisinde dore bakır var o cok guzel gder die dusunuyorm beyaz tenlısın ya :) kaşlara gelnce..sacını boya bak suratına eger içine sinmezse kaşlar uyumu bozuosa boya gecici boyayla :)

teşekkürler tatlım bende öle düşünüyorum çünkü kaşlarımı boyarsam pişman olacağım gibi hissediyorum oyüsden en son onu düşüneceğim...senağlamatenim bembeyaz değil üçüncü linkteki kıza benziyorum onun teninden biraz daha açık...a.s
bu hafta içinde kuaföre gideceğim olunca resimlerimi eklerim yerimseniben

ya kaş boyamaktan o kadar da korkma. çünkü bi süre sonra uzayınca eski haline dönüyo.

ya kaş boyamaktan o kadar da korkma. çünkü bi süre sonra uzayınca eski haline dönüyo.

canım benim kaşlarım dağınık değil oyüsden almıyorum tekrar çıkma gibi şansım yokki...senağlama
eğer bu şekilde geçici boya önerirmisiniz...çünkü ben hiç kaş boyası açıcısı falan kullanmadım...kuaförler genelde dediğin olacak diyolar sonuçlar istediğim gibi çıkmıyor...bu yüsden bi kere saçlarımı kestirmek zorunda kaldımşimdi tek bi renkle dewam etmek istiyorum ama...bakalım nasıl olacak:1no2:

yarın boyaya gidecem arkadaşlar resimlerime bi bakın karamel nasıl olur hangi tonu yakışır...içinede bakır katayımı????

ben çok geç gördümm konuyu ben kaşlarımı açtırdım hiçte sorun olmadı seyrek deil demşsin ya zaten oda boya gibi zaman geçtikte akıyor eğrr kaşların siyahsa sende gidip sap sarı yapacaksan çıkınca iğrenç duruyor ewet ama açıkmış seninde tenin boyatsan sorun olmazdı yanma filan olmuyor kaşta =))saçlarında güzel olmuş güle güle kullan..

walla aslında çokta beğenmedim....bi daha boyatacam...çünkü kumral gibi ibşey oldu bu renk bense çok farklı istiyodum...kaşlarımda kuaför gerek yok dedi zaten açık rengi ama istersende açarız dedi bakalım son rengten sonra düşünürüz teşekkürler canım

Son düzenleme:
tatlım karamelin koyu bi tonunu uygulayacak akıncada istediğim olacakmış resimde pek belli değil ama aralardada ışıltılar var akınca iyice renk oturur dedi kuaför bey bakalım artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…