• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hangisi tarçın bakır kızlar(RESİMLİ)

ysmnugr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
127
0
96
İzmir
kızlar benim sacımda cok az bakırlık var palette tarcın bakıra boyasam ekledigim resimlerdeki gibi bir ton mu olur ve paletteden başka hangi markada tarcın bakır rengi var?a.s.

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 147
  • $images (1).jpg
    $images (1).jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 122
Bende saçımı bu rence boyamak istiyorum. Sadece palettede olduğunu biliyorum bu rengin.. Ben 1 hafta önce saçımın rengini palette blond la açtım saçım sarı olmadı ama hafif açık bi turuncu oldu bunun üzerine tarçın bakır boyasamkutudaki gibi tutar mı kızlar sizce? yoksa koyu mu olur?

Bende saçımı bu rence boyamak istiyorum. Sadece palettede olduğunu biliyorum bu rengin.. Ben 1 hafta önce saçımın rengini palette blond la açtım saçım sarı olmadı ama hafif açık bi turuncu oldu bunun üzerine tarçın bakır boyasamkutudaki gibi tutar mı kızlar sizce? yoksa koyu mu olur?

canım kutudakinden koyu bi renk çıkıyo yani kutudakiyle pek alakası yok ama yıkandıkça bi hayli açılıyo o kesin,sen açma işlemi yapmışsın zaten hafifte turunculuk varmış kutudakine yakın bi ton yakalayabilirsin sanırım

ben tarcın bakır kullanıyorum palettededn memnunum.ilk boyandıgında soldaaki resime yakın oluyo sora acılıyo.acıldıkca daha güzel oluyo

Back