Hangısı sızce?

hazek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
577
0
arkadaslar merınos ve dınarsu kampanya baslatmıs
shagy halı almak ıstıyorum hangı markayı onerırsınız
sımdıden tesekkur ederım

ben sana asil shagy hali tavsiye etmem.her kullanan temizliginin cok zor oldugunu ve supurulmedigini soyluyor

bende tavsiye etmem.temizlemek çok zor,süpürülmüyor bile.sadece yıkamaya verirsem temizleniyor.

tesekkur ederım arkadaslar paylasımınız ıcın zemuszemus pekı marka olarak hangısını tavsıye edersınız

Dinarsu daha iyidir ama şu 3 boyutlu halılara baktın mı? Çok güzeller

şu sakallı ip incelğinde olanları tavsiye ederim.diğer kalın olanların çoğu polip naylon oluyor.saçlar dolanıyo elektrikleniyo gelmiyo süpürgeye falan.

sarayın var mesela enim dediğim gibi

benim royal halını sggy çaça modeli.ben memnunum halımdan.ama o ince tüylüler dah güzel.
akşamları küçük leğene deterjanlı su yapıyorum küçük bi havlu ile hem tv bakıyorum hep siliyorum mis gibi oluyor.benimkisi düz krem üstelik

canım ben 1 ay önce merinos ipek shaggy aldım otruma odama..mağazadaki ışık yansımalarından çok etkeileniyor..mağazada beyaz siyah ve kırmızı tonlarında aldım ..eve geldiğimde ise beyazı kirli bir gri gibi görünüyor..kırmızısı ise koyu bir bordo gibi duruyor.ayrıca sadece ıslak mendille silecekmişim..yıkanmayacakmışşş.antreyede alacaktım sarayın anemon serisinden..onlarda ipek shaggy gibi ama sahibi tavsiye etmedi.çok şikayet geliyormuşş..ip atıyormuşş ve yıkanmayacak dedi..1 ay sonra omzuna alır gelirsin..normal yün al dedi..ablamda normal shaggylerden almıştı arkadaşıyla...kısa sürede tüyleri yapıştııı...karar senin

Dinarsu daha iyidir ama şu 3 boyutlu halılara baktın mı? Çok güzeller

baktım arkadaım ondan aldım bır tane oturma odama ama shagyler gorunus olarak hosuma gıdıyordu bu cevaplardan sonra vazgectım en onemlısı kullanısı bence zemuszemus

X