• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisi saçma gerçekte

Görümceme misafirliğe gitmiştim. Teyzesinin kızı ve bir komşusu da geldi. 7-8 yaslarindaki cocuğu da vardı sünnet olmuş ama tekrar olcak diye lafı açıldı. Bakalım nasıl olmuş falan dediler. Ben de yanlış olur bakmak, mahremiyet bilinci kazanması lazım deyince bana güldüler, o yaşta ne mahremiyet bilinci olcak, ne var bunda falan diye.Sizce benim düşüncem mi saçma gerçekten
Tabiki sizin düşünceniz doğru olan.
Pipiyi açıp ne halt edeceklermiş sanki tıp okumuş hepsi 😡

Kendileri kazık kadar olmuş ama mahremiyet bilinci oluşmamış. Öyle bir olgudan haberleri yok belli ki. Napacaklarmış çocuğun pipisine bakıp tövbe tövbe, sapıklık artık bu kadarı da.

o yaşta ne mahremiyet bilinci olcak, ne var bunda falan diye.Sizce benim düşüncem mi saçma gerçekten
Bazı insanlar kafasında beyin değil marul taşıyor maalesef. Oraya da bir tek milletin hayatını, yatağını, donunu filan sığdırabiliyorlar. Daha dün umumi tuvalette çocukları gözetlerken mastürbasyon yapan yaşlı adamın videosu düştü ortalığa. O yaşta mahremiyet bilinci yok diyelim pedofili de mi yok?

Back