Saç Uzatma Yöntemleri Hangisi saç uzatmakta daha etkili?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangisi saç uzatmakta daha etkili?

• Ankete Katılan
    68
E

EU1

Ziyaretçi
Hangisi saç uzatmada daha etkili?

-Turplu su
-Zencefil
-Badem yağı
-Hint yağı

???

Birden fazla seçenek seçme hakkımız olsaydı tuprlusuyun yanında zencefili de seçicektimkaydirigubbakcemile

bende Fairy e katılıyorum.. keşke birden fazla seçenek seçebilsek bende zencefili seçerdim ozaman.. ama tek seçenek hakkımız varken ve şıklarda turplu su varken başka bişey düşünmem tabiki imkansız :)

Evet canım katılıyorum sana Şeniz

birde konu sahibi arkadaşım sen zaten hint yağını seçmişsin , en etkilisi o demişsin neden bize soruyorsun anlayamadım kuzummirmirmirmir

Bende oyumu hint yağından yana kullandım.Nedenine gelince tamam diğer yağlar da etkili ama hint yağı kadar yoğun yağlar değiller.Bunun yanında hint yağıyla saç uzamasını bizzat kendimde denedim test edilip onaylandı anlayacağınız arkadaşlar..

arkdaslar bnde dün badem ve hint yagı aldm kirpiklerime sürmek icin ama adam gozune sakın kacırma dedi..ewde baktımda göze temas ettirmeyniz yazıo bide saca uygulayın yazıo..kirpiklerime sürsem badem yagıyla karıstırp nolur? hint yagı saçı gürleştiririmi?

ben kirpiklerime sürdüm kulak temizleyici pamuk varya onunla hafif sürünce bişey olmaz fakat gözünün içine gitmemesi gerek dikkatli ol canım
benim öyle bi sorunum olmadı yani
ayrıca saçı gürleştirdiği doğru ben deniyorum işe yarıyor

ck saol cnm..sen nasıl kullanıosn sacına bn diger forumda okudum ama kac safya iice kafam kaıstı :)

Ben turplu su ve zencefile bu akşam başladım o yüzden yorum yapamayacağım.Sadece normalde biotin vitamin kulanıyorum ve bu vitamin saç ve tırnakların sağlıklı gelişmesine yardımcı olan bir vitamin...Yaptıklarınıza ek olarak kullanın bence...

hımm arkadaşım sen turplu suyun matlaştırdığını yazmışsın ya, zencefili de yaptıktan sonra mı saçında matlaşma oldu. şundan dolayı soruyorum, zencefil benim saçımı mat yaptı da, böyle sanki halat gibi oldu, sert, kuru... belki sende de aynısı olmuş olabilir diye düşündüm CADIARZU

Arkadaslar arkadaslar bız bu hınt yagı yılan yagı felan alıyoruz kullanıyoruz ama gecengun aktarda 2farklı sısede gördum bunları.bı mavı sısede ıdı20tl ıdı,dıgerı ustunde yılan resmı olan bır sısede5tl ıdı.bunların hangısını kullanıyorsunuz hangısı yararlı

bendede öle oldu saclarım kırlı koyun yunu gıbı oldu parmaklarım arasından gecmedııı

3 kere daha uyguladıktan sonra bıraktım zaten allah korusun dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmamak lazım...

Galiba saç uzatmakta en iyi yöntem yine biotin içmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…