E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Hangisi saç uzatmada daha etkili?
-Turplu su
-Zencefil
-Badem yağı
-Hint yağı
???
-Turplu su
-Zencefil
-Badem yağı
-Hint yağı
???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende Fairy e katılıyorum.. keşke birden fazla seçenek seçebilsek bende zencefili seçerdim ozaman.. ama tek seçenek hakkımız varken ve şıklarda turplu su varken başka bişey düşünmem tabiki imkansız :)
arkdaslar bnde dün badem ve hint yagı aldm kirpiklerime sürmek icin ama adam gozune sakın kacırma dedi..ewde baktımda göze temas ettirmeyniz yazıo bide saca uygulayın yazıo..kirpiklerime sürsem badem yagıyla karıstırp nolur? hint yagı saçı gürleştiririmi?
Ben turplu su ve zencefile bu akşam başladım o yüzden yorum yapamayacağım.Sadece normalde biotin vitamin kulanıyorum ve bu vitamin saç ve tırnakların sağlıklı gelişmesine yardımcı olan bir vitamin...Yaptıklarınıza ek olarak kullanın bence...
hımm arkadaşım sen turplu suyun matlaştırdığını yazmışsın ya, zencefili de yaptıktan sonra mı saçında matlaşma oldu. şundan dolayı soruyorum, zencefil benim saçımı mat yaptı da, böyle sanki halat gibi oldu, sert, kuru... Belki sende de aynısı olmuş olabilir diye düşündüm cadıarzu