Tesekkur ederimkütahya daha hoş duruo
Tesekkurler peki cok mu sade ya da basit duruyor?benim tarzım değil ama kütahya mavili olan güzel
Ne bileyim sade olsun istedim cok alli pullu cicekli olmasin. Ama bunlar.da.cok sade oldular sanirkmRestoranlardaki tabaklara benziyor bence daha şık tabaklar vardır
Sade daha şık duruyor kenarı çizgisiz modellerden bakNe bileyim sade olsun istedim cok alli pullu cicekli olmasin. Ama bunlar.da.cok sade oldular sanirkm
Kutahya da vardi medusa sanirim oda cok sade geldi. Boyle hem sade.hem biraz renkli hemde modern genc tarzda cok sey istyorum sanirim :)Sade daha şık duruyor kenarı çizgisiz modellerden bak
Tesekkur ederim fikir verdigin icin :)Ben bunu çok beğendim, sanırım Kütahya.. Sırf günlük değil, misafire de kullanabilirsin.. çok şık ve sade görünüyor.
Mavileri beğenmedim ikisinin de.. daha önce kullanılmış gibi bir görüntüsü var..
Önemli olan boş tabağın şık durması değil içinde yemek varken nasıl duruyor sade tabakların içinde yemekler daha güzel duruyor. Desenli tabaklarda ise yemekler güzel durmuyorArkadaslar gunluk yemek takimi icin fikir almak istiyorum ole cok desenli sevmiyorum fazla sade olsun da istemiyorum kutahya ve bernardo da istedigime yakin takim buldum ama hem model hem de renk konusinda karar veremesim sizden de fikir almak istiyorum
Not :modeller birbirlerine cok benziyor
Not 2: kenari duz.olanlar bernardo hasir seklinde cizgili olanlar kutahya
Simdiden tesekkurler :)
O yüzden restoranlardaki tabakların hepsi düz beyazÖnemli olan boş tabağın şık durması değil içinde yemek varken nasıl duruyor sade tabakların içinde yemekler daha güzel duruyor. Desenli tabaklarda ise yemekler güzel durmuyor
ben de bu aralar günlük yemek takımı bakıyorum. güzel bir şey bulursam buraya da koyarım.Kutahya da vardi medusa sanirim oda cok sade geldi. Boyle hem sade.hem biraz renkli hemde modern genc tarzda cok sey istyorum sanirim :)
Ya cook sevinirim. Belki feyz alirim senden :) ben bole cok alli pullu gullu seyler.istemiyorum duz sade olsun ama hafif renkte olsun genc isi olsun. :)ben de bu aralar günlük yemek takımı bakıyorum. güzel bir şey bulursam buraya da koyarım.
Ya cook sevinirim. Belki feyz alirim senden :) ben bole cok alli pullu gullu seyler.istemiyorum duz sade olsun ama hafif renkte olsun genc isi olsun. :)
Evet cukur tabaklari cok buyuk gercekten ama ben slata yerkende kullanabilirim diye dusundum. Bir de pasta tabagi yok ya o hosuma gitti. O biraz bana gereksiz geliyoraynen ben de aynı şekilde arıyorum. Misafir takımımı çok sade ve şık aldım. Bu da sade olsun ama genç ve modern dursun istiyorum. hatta bu bernardo'daki modeli düşünmüştüm daha önce. ama dediğim gibi çukur tabaklarının şeklini beğenmediğim için vazgeçmiştim.
Aaa bak ben bunu buldum şimdi. Korkmaz'dan. sanırım ben bunu alıcam! :) umarım sen de beğenirsin.Evet cukur tabaklari cok buyuk gercekten ama ben slata yerkende kullanabilirim diye dusundum. Bir de pasta tabagi yok ya o hosuma gitti. O biraz bana gereksiz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?