Bu modeller çok hoşmuşş hepsi harika:112: :112:
Narcisuss arkadaşımız, piyasada olmayan modellerden seçmişsiniz. yasmnonur ise iki senedir çok tutulan bir tarzı paylaşmış. Ben şahsen şimdi gelin olsam artık düz tül etek üstüne dantel serpme filan seçmem. Üniforma gibi oldular resmen. İlk model yani Pronovias olan hoşmuş. Hatta bu model tipinden seçmeniz şansınıza olabilir, böyle biraz eski sezona ait çok da tutulmayan ürünler ellerinde kalırsa Pronovias da Vakko da 3bin tlnin altına fiyatlara satıyorlar. Modelin ismi Paladium imiş...
gelinlik21in gelinliklerine bayılıyorum,kendi gelinliğimin modelinide ordan bulup diktirmiştim ama sana tavsiyem,diktireceğin yeri iyi seç.daha sonra benim gibi hezimete ugrama canım:)bu modeller çok güzelgerçekten
Bence bu tarz modeller sevdiğinizde göre istanbulda veya ankarada iseniz direkt olarak Vakkoya ve Pronovias'a gidin. Normalde 5-6bin tlye satıyorlar ama dediğim gibi bu tarz modelleri indirimle piyasanın geneli olan 2-3bin tllerde de alabilirsiniz. 4bine varmadığı sürece her halükarda orijinalini almanız yararınıza olur.
Gelinlik21in modelleri derken, paylaştıkları modellerin kendi diktikleri olup olmadığını kontrol edin. Başka markaların fotoğraflarını üstüne adlarını yazıp paylaşıyorlar, sonrası çoğu zaman hüsran. Saflık etmeyin lütfen. Bir marka kendi diktikleri için fotoğraf çekimi yapmış olsa kaç tane başka manken ve mekan kullanabilir ki? Hiç mi şüphelenmiyorsunuz bunlar başka markaların mı diye, anlamıyorum ki...
cnm ilk önce hangi tarz gelinliklerden hoşlandığına karar vermelisin senin paylaştığın modeller belden oturtmalı diğer arkadaşın paylaştığı modeller çok olmasada kabarık modeller ikisinide beğenmişsin bence kafanda bir model belirle ve onun üzerine yoğunlaş ,işin daha kolay olur böylece ve müsait olduğun bir gün çık bir kaç gelinlikçiğe gidip farklı modeller dene böyle fotodan karar vermekle olmuyor çoook beğendiğin hayalini kurduğun gelinlik modelini aslında üzerinde hiç taşıyamadığını görünce hayal kırıklığına uğrayabilirsin ya da hiç düşünmediğin bir modelin aslında sana nasıl yakıştığını görebilirsin nacizane fikirlerim bunlar cnm
gelinlik21in gelinliklerine bayılıyorum,kendi gelinliğimin modelinide ordan bulup diktirmiştim ama sana tavsiyem,diktireceğin yeri iyi seç.daha sonra benim gibi hezimete ugrama canım:)bu modeller çok güzelgerçekten
Eki Görüntüle 645587 bende bunu önerebılırım çok beyendım
Yahu ne bu şiddet bu celal? Saflık ettiğimiz falan yokki bizde araştırıyoruz tabiki dikkat etmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince. Gelinlik21 'in birçok yerde şubeside var birçok gelinliği var çeşitleride çok. Bilemem dikimleri farklı markalardan alıntımıdır değilmidir.. Ben güvenli buldum sadece.. Yinede araştırıyorum tabiki.. Daha başındayız bişey yapmadık :112:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?