• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hangisi olmalı ? Ya da farklı öneriler??

narcisuss

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
7
0
16
İstanbul
Kızlar aklımda bir kaç model var. Ama hiç birini denememiş olmakla beraber bir hayli kararsızım. Bir de çoğunuzun bildiği gibi beğendiğimiz yabancı marka gelinliklerin demoları çeşit bakımından Türkiye'de çok az :/ Bunlar beğendiklerim. Eğer bunlar dışında da öneriler varsa açığım :)
$Paladium.jpg $Ribadeo_300.jpg $993.jpg $vestido_de_novia_aire_vintage_2013_108.jpg $vestido_de_novia_aire_2013_164.jpg $vestido_de_novia_aire_vintage_2013_110.jpg

Narcisuss arkadaşımız, piyasada olmayan modellerden seçmişsiniz. yasmnonur ise iki senedir çok tutulan bir tarzı paylaşmış. Ben şahsen şimdi gelin olsam artık düz tül etek üstüne dantel serpme filan seçmem. Üniforma gibi oldular resmen. İlk model yani Pronovias olan hoşmuş. Hatta bu model tipinden seçmeniz şansınıza olabilir, böyle biraz eski sezona ait çok da tutulmayan ürünler ellerinde kalırsa Pronovias da Vakko da 3bin tlnin altına fiyatlara satıyorlar. Modelin ismi Paladium imiş...

Narcisuss arkadaşımız, piyasada olmayan modellerden seçmişsiniz. yasmnonur ise iki senedir çok tutulan bir tarzı paylaşmış. Ben şahsen şimdi gelin olsam artık düz tül etek üstüne dantel serpme filan seçmem. Üniforma gibi oldular resmen. İlk model yani Pronovias olan hoşmuş. Hatta bu model tipinden seçmeniz şansınıza olabilir, böyle biraz eski sezona ait çok da tutulmayan ürünler ellerinde kalırsa Pronovias da Vakko da 3bin tlnin altına fiyatlara satıyorlar. Modelin ismi Paladium imiş...

Minenes teşekkür ederim yorumların için :) o ilk resimdeki pronovias ilk göz ağrımdı zaten 2012 ön koleksiyonu olarak yayınlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama insan çok bakınca iyice kararsızlaşıyor. Ama sanırım bunlara benzeyen hafif düşük bel bir modelden yana olacaktır yine seçimim.

gelinlik21in gelinliklerine bayılıyorum,kendi gelinliğimin modelinide ordan bulup diktirmiştim ama sana tavsiyem,diktireceğin yeri iyi seç.daha sonra benim gibi hezimete ugrama canım:)bu modeller çok güzelgerçekten:nazar::nazar::nazar:

gelinlik21in gelinliklerine bayılıyorum,kendi gelinliğimin modelinide ordan bulup diktirmiştim ama sana tavsiyem,diktireceğin yeri iyi seç.daha sonra benim gibi hezimete ugrama canım:)bu modeller çok güzelgerçekten:nazar::nazar::nazar:

Bende çok beğeniyorum gelinlik21'in modellerini.
:16: Gelinliğimide oraya diktirmeyi düşünüyorumm :31:Sen gelinlik21'e mi diktirdin canım?

cnm ilk önce hangi tarz gelinliklerden hoşlandığına karar vermelisin senin paylaştığın modeller belden oturtmalı diğer arkadaşın paylaştığı modeller çok olmasada kabarık modeller ikisinide beğenmişsin bence kafanda bir model belirle ve onun üzerine yoğunlaş ,işin daha kolay olur böylece ve müsait olduğun bir gün çık bir kaç gelinlikçiğe gidip farklı modeller dene böyle fotodan karar vermekle olmuyor çoook beğendiğin hayalini kurduğun gelinlik modelini aslında üzerinde hiç taşıyamadığını görünce hayal kırıklığına uğrayabilirsin ya da hiç düşünmediğin bir modelin aslında sana nasıl yakıştığını görebilirsin nacizane fikirlerim bunlar cnm:34:

Bence bu tarz modeller sevdiğinizde göre istanbulda veya ankarada iseniz direkt olarak Vakkoya ve Pronovias'a gidin. Normalde 5-6bin tlye satıyorlar ama dediğim gibi bu tarz modelleri indirimle piyasanın geneli olan 2-3bin tllerde de alabilirsiniz. 4bine varmadığı sürece her halükarda orijinalini almanız yararınıza olur.

Gelinlik21in modelleri derken, paylaştıkları modellerin kendi diktikleri olup olmadığını kontrol edin. Başka markaların fotoğraflarını üstüne adlarını yazıp paylaşıyorlar, sonrası çoğu zaman hüsran. Saflık etmeyin lütfen. Bir marka kendi diktikleri için fotoğraf çekimi yapmış olsa kaç tane başka manken ve mekan kullanabilir ki? Hiç mi şüphelenmiyorsunuz bunlar başka markaların mı diye, anlamıyorum ki...

Bence bu tarz modeller sevdiğinizde göre istanbulda veya ankarada iseniz direkt olarak Vakkoya ve Pronovias'a gidin. Normalde 5-6bin tlye satıyorlar ama dediğim gibi bu tarz modelleri indirimle piyasanın geneli olan 2-3bin tllerde de alabilirsiniz. 4bine varmadığı sürece her halükarda orijinalini almanız yararınıza olur.

Gelinlik21in modelleri derken, paylaştıkları modellerin kendi diktikleri olup olmadığını kontrol edin. Başka markaların fotoğraflarını üstüne adlarını yazıp paylaşıyorlar, sonrası çoğu zaman hüsran. Saflık etmeyin lütfen. Bir marka kendi diktikleri için fotoğraf çekimi yapmış olsa kaç tane başka manken ve mekan kullanabilir ki? Hiç mi şüphelenmiyorsunuz bunlar başka markaların mı diye, anlamıyorum ki...

Yahu ne bu şiddet bu celal? Saflık ettiğimiz falan yokki bizde araştırıyoruz tabiki dikkat etmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince. Gelinlik21 'in birçok yerde şubeside var birçok gelinliği var çeşitleride çok. Bilemem dikimleri farklı markalardan alıntımıdır değilmidir.. Ben güvenli buldum sadece.. Yinede araştırıyorum tabiki.. Daha başındayız bişey yapmadık :112:

cnm ilk önce hangi tarz gelinliklerden hoşlandığına karar vermelisin senin paylaştığın modeller belden oturtmalı diğer arkadaşın paylaştığı modeller çok olmasada kabarık modeller ikisinide beğenmişsin bence kafanda bir model belirle ve onun üzerine yoğunlaş ,işin daha kolay olur böylece ve müsait olduğun bir gün çık bir kaç gelinlikçiğe gidip farklı modeller dene böyle fotodan karar vermekle olmuyor çoook beğendiğin hayalini kurduğun gelinlik modelini aslında üzerinde hiç taşıyamadığını görünce hayal kırıklığına uğrayabilirsin ya da hiç düşünmediğin bir modelin aslında sana nasıl yakıştığını görebilirsin nacizane fikirlerim bunlar cnm:34:

Canım genel olarak iki tarzda da etekler çok kabarık değil gelinliğin böyle belden direk kabarık başlayıp can simidi gibi sarmasından hoşlanmıyorum ben, kısa da gösteriyo zaten. Türk kadını boy ortalamamız malum :) Fotoların yanıltabileceği konusunda katırlıyorum aslında sana mutlaka deneyip bakmak lazım minenesin de dediği gibi pronovias, airport vakko ve nişantaşı beymene bakıcam ama özellikle pronoviastan randevu almak sıkıntı çalışıyorum çünkü :( bir de onlar çok yoğun. geçenlerde randevu talebinde bulundum. numaranıza ulaşılmadı randevunuz iptal edildi diye mail atmışlar sinir oldum ama bir yerden başlamak lazım :/

Minenes İstanbul'da yaşıyorum ama İstanbul demeye bin şahit ister :D baya şehir dışında kalıyor ortalama her yere 2-2.5 saat sürüyor. Senin de dediğin gibi 3000 tl ya kadar filan olduğu müddetçe orjinal olması işime gelir tabii sonuçta iyi kalite kumaşlar seçildiğinde dikimde çok ucuza gelmiyor. Ama daha pahalı olursa mecburen diktireceğiz tabii... Dikim olursa da bakırköy ya da kadıköy taraflarında bir yer olur diye düşünüyorum fatihteki gelinlikçilerin pullu taşlı vitrinleri öldürüyo çünkü beni :)

Canım sen niye hezimete uğradın ki sen nerede diktirdin? bir de gelinlik 21 de zaten ünlü markaların modellerine benzer modeller çalışıyor diye biliyorum zaten bir çok gelinlikçi aynı şeyi yapıyor da orası ayrı konu tabii. ama çok iyi yorumlar okumadım verdikleri hizmetle ilgili. çalışanlarının asık suratlılığından falan bahsetmiş bir çok kişi forumlarda. pozitif enerji çok önemli bence bu tür şeylerde. :)

bu model çok hoş bence belki sana da bir fikir olur :)))

Eklentiler

• $1927.jpg
    $1927.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 51
Yahu ne bu şiddet bu celal? Saflık ettiğimiz falan yokki bizde araştırıyoruz tabiki dikkat etmeye çalışıyoruz elimizden geldiğince. Gelinlik21 'in birçok yerde şubeside var birçok gelinliği var çeşitleride çok. Bilemem dikimleri farklı markalardan alıntımıdır değilmidir.. Ben güvenli buldum sadece.. Yinede araştırıyorum tabiki.. Daha başındayız bişey yapmadık :112:

kızlar ben de Fatihte Fidan gelinlik diye bir yere diktiriyorm, ama ben normalde istanbulda oturmuyorum ve cok aceleye geldi. ne düşünüyorsunuz bir fikriniz var mı acaba orası hakkında ?

Back