• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisi olabilir?

Parfüm önerisi.

• Armani City Glam

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
Beyaz tenliyim bu arada.
Hangisi daha kalıcı daha hoş ve hangi aromalaı içeriyor, belirtirseniz sevinirim.
19 yaşındaki kardeşimede alıcam çünkümm
:31:

-Hypnotic Poison

-Chanel chance

-Armani City Glam

kesinlikle Chanel chance ben bayılıyorum bu kokuya miss gibi çiçek özlü

Hypnotic'i çookk severim ve kışın sıklıkla kullanırım..Ayrıca esmerim.

Ancak yazın kullanabileceğin bir koku kesinlikle değil.
Yaz mevsimi için ve beyaz tenliler için çok ağır bence..

Hypnotic Poison benim tercihim

Hypnotic'i çookk severim ve kışın sıklıkla kullanırım..Ayrıca esmerim.
Ancak yazın kullanabileceğin bir koku kesinlikle değil.
Yaz mevsimi için ve beyaz tenliler için çok ağır bence..

Çok merak ediyorum şu prfümü :27:

ben ne esmer ne beyazım :)

ama yaşını göz önünde bulundurursak ki ben 28 yasındayım ben gucci rush 2 tavsiye ederim

Gucci marka ne rush ı nede envyleri seviyorum :19:

chance diyorum. çünkü 19 yaşında genç bir kız için uygun bir parfüm.

escada parfümleri de çok hafiftir ama chance kendini belli eder.

hypnotic bir genç kız için ağır kaçar.

ne bileyim genç kız diyince aklıma cıvıl cıvıl şeyler geliyor. 19 yaşındaki gencecik bir kızın poison gibi kadınsı parfümler kullanması hoş olmuyor.

ben de kullandığımda 17 yaşındaydım. keşke biri bana çok kadınsı bu daha hafif, gençliğini yansıtacak, içini açacak parfümler kullan deseydi:2:

chance diyorum. çünkü 19 yaşında genç bir kız için uygun bir parfüm.

escada parfümleri de çok hafiftir ama chance kendini belli eder.

hypnotic bir genç kız için ağır kaçar.

ne bileyim genç kız diyince aklıma cıvıl cıvıl şeyler geliyor. 19 yaşındaki gencecik bir kızın poison gibi kadınsı parfümler kullanması hoş olmuyor.

ben de kullandığımda 17 yaşındaydım. keşke biri bana çok kadınsı bu daha hafif, gençliğini yansıtacak, içini açacak parfümler kullan deseydi:2:

Anlaşılan chance daha kullanılıyor, daha begeniliyor.
Onu alayım bakalım.
KArdeşim begenmesse banaa kalacak parfüm :27::26:

Armani'nin kokuları güzeldir. Ferah olur. Kardeşinin yaşına da, yaz mevsimine de uyar. Beyaz tene de yakışır.
H.Poison çok ağır. Gerçeği güzeldir ama doldurması feci. Çok kötü kokuyor. Yaz için kesinlikle uygun değil.
Chanel Chance herkeste var neredeyse. Bir ara çok gözdeydi özellikle. Bu da uyar kardeşine sonuç olarak.

Armani City Glam'in ana notaları : siyah frenk üzümü, çiçeksi notalar, bulgar gülü, paçuli, oakmoss, erik, beyaz misk ve kişniş var.
Çiçeksi - meyveli koku diyebiliriz.

Chanel Chance'ın ana notaları : limon, pembe biber, paçuli, güve otu, yasemin, ananas, zambak, misk, sümbül, vanilya.
Odunsu, topraklı, turunçgilli, tatlı, hafiften baharatlı olan bir koku. Her şey var içinde. :)

Hypnotic Poison'ın ana notaları : vanilya, badem, hindistan cevizi, yenibahar, sandal ağacı, yasemin, gül ağacı, erik, sümbülteber, kayısı, gül ,zambak.
Vanilyalı-odunsu-bademli bir koku.

Armani'nin kokuları güzeldir. Ferah olur. Kardeşinin yaşına da, yaz mevsimine de uyar. Beyaz tene de yakışır.
H.Poison çok ağır. Gerçeği güzeldir ama doldurması feci. Çok kötü kokuyor. Yaz için kesinlikle uygun değil.
Chanel Chance herkeste var neredeyse. Bir ara çok gözdeydi özellikle. Bu da uyar kardeşine sonuç olarak.

Armani City Glam'in ana notaları : siyah frenk üzümü, çiçeksi notalar, bulgar gülü, paçuli, oakmoss, erik, beyaz misk ve kişniş var.
Çiçeksi - meyveli koku diyebiliriz.

Chanel Chance'ın ana notaları : limon, pembe biber, paçuli, güve otu, yasemin, ananas, zambak, misk, sümbül, vanilya.
Odunsu, topraklı, turunçgilli, tatlı, hafiften baharatlı olan bir koku. Her şey var içinde. :)

Hypnotic Poison'ın ana notaları : vanilya, badem, hindistan cevizi, yenibahar, sandal ağacı, yasemin, gül ağacı, erik, sümbülteber, kayısı, gül ,zambak.
Vanilyalı-odunsu-bademli bir koku.

Sağol canım ayrıntılı vemen çok iyi oldu.

Hypnotc poison'u anneme hediye alayım bari.
Armani city glam yorum almayınca begenilmeyen bi parfüm olarak düsünüyodum.

Beyaz tenliyim bu arada.
Hangisi daha kalıcı daha hoş ve hangi aromalaı içeriyor, belirtirseniz sevinirim.
19 yaşındaki kardeşimede alıcam çünkümm
:31:

-Hypnotic Poison

-Chanel chance

-Armani City Glam

kesinlkle Armani City Glam .. bende beyaz tenliyim .. kalıcı oluyo tavsiye ederm .

Sağol canım ayrıntılı vemen çok iyi oldu.

Hypnotc poison'u anneme hediye alayım bari.
Armani city glam yorum almayınca begenilmeyen bi parfüm olarak düsünüyodum.

Canım bence öyle düşünme. Herkesin kullandığı kokuyu kullanmak iyi değil asıl. Farklı olmak daha güzel.
Armani'ye de bir bakarsın. Belki hoşuna gider.

kesinlkle Armani City Glam .. bende beyaz tenliyim .. kalıcı oluyo tavsiye ederm .

Canım bence öyle düşünme. Herkesin kullandığı kokuyu kullanmak iyi değil asıl. Farklı olmak daha güzel.
Armani'ye de bir bakarsın. Belki hoşuna gider.

Evet dogru söylüyorsun..:10::12:
Ama bakmaya pek vaktim yok.
koklamaya..
Direk alıp çıkacağım o yüzden.

Back