• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri hangisi lütfen yardım edin....

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

durin

İçimdeki kıpırtım MELEĞİM
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
353
1
118
Antalya
Arkadaşlar merhaba, ben 26 yaşındayım karma bir cildim var T bölgesi yağlı yanaklar kuru ayrıca alnımda ve çenemde sivilce ve sivilce izleri var gözeneklerim genişlemiş durumda dolayısıyla çok fazla olmasada siyah noktalarımda var.İki ayrı eczaneye gittim cilt uzmanı olan. Birisi la roche posay ürünlerini, diğeride avene ürünlerini tavsiye etti.Kararsız kaldım hangisini almalıyım? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Set olarak alındığında çokta ucuz ürünler değil.Bir arkadaşımda ddf ürünlerini önermişti ne yapmalıyım lütfen yardımmm...

ıkisinden de tester iste cildindeki değişikliklere bak. Yani kısa sürede hemen sivilcen ve izlerin geçmez ama mesela jelle yıkadığında cildin fazla geriliyor mu, nemlendirici yeterince iyi bir yumuşaklık veriyor mu, yüzünde rahatsız edici kaşıntılar oluştu mu bir bak. Bir de ürünleri ilk kullandığında cildinde sivilce artışı olabilir. ıki marka da ve ddf de doktorlar tarafından önerilen markalar bu yüzden çok çok fark etmezler büyük ihtimalle.

Canım teşekkürler cumartesi avene ürünlerini aldım denıyorum bakalım nasıl olacak cildim.

Arkadaşlar merhaba, ben 26 yaşındayım karma bir cildim var T bölgesi yağlı yanaklar kuru ayrıca alnımda ve çenemde sivilce ve sivilce izleri var gözeneklerim genişlemiş durumda dolayısıyla çok fazla olmasada siyah noktalarımda var.İki ayrı eczaneye gittim cilt uzmanı olan. Birisi la roche posay ürünlerini, diğeride avene ürünlerini tavsiye etti.Kararsız kaldım hangisini almalıyım? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Set olarak alındığında çokta ucuz ürünler değil.Bir arkadaşımda ddf ürünlerini önermişti ne yapmalıyım lütfen yardımmm...

Hangi marka alırsan al içeriğine bak arkadaşım,

ww.cosdna.com adresine almak istediğin ürünün orjinal ingilizce ismini yaz,

Çıktığında üzerine tıkla,

Yeşil renkler araştırılmış zararsız maddeler,sarılar şüpheli,kırmızılar ise zararlı maddeler,

Ona göre kararını vermeni tavsiye ederim...

Mesela sana altta bi ürün sonucunu ekleyeyim:

http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_02b87074.html

Bu Avene nin jel temizleyicisinin içeriği,

Bu da la roche posay temizleyici:

http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_56933674.html

Tercih senin....

canım sagol ama artık dayanamayıp gittim eczaneye kimse fikir vermedi bende eczanedeki cilt uzmanına güvenerek avene ürünlerini aldım simdide aysenur hanımın sitesine bakıyodum hatta kendısınede maıl attım ürünlerimi tek tek yazdım bakalım o ne yorumda bulunacak:)

canım sagol ama artık dayanamayıp gittim eczaneye kimse fikir vermedi bende eczanedeki cilt uzmanına güvenerek avene ürünlerini aldım simdide aysenur hanımın sitesine bakıyodum hatta kendısınede maıl attım ürünlerimi tek tek yazdım bakalım o ne yorumda bulunacak:)

Ben de zaten onun sitesinden öğrendim bu bilgileri,

Devamlı bakıyorum ben de oraya,

Gerçekten yararlı bilgiler var...

Ben de zaten onun sitesinden öğrendim bu bilgileri,

Devamlı bakıyorum ben de oraya,

Gerçekten yararlı bilgiler var...

evet canım yararlı bilgiler var keşke ürünleri almadan önce bilseydim bu siteyi diyorum.237 tl verdim değsin istiyorum inşallah işe yararlar.

La roche tabikiboshayallersmile doktorum banada aynı sorun yüzünden bu ürünü önerdi

yaşım 20yerimseniben memnunumyerimseniben daha öncede kullanmıştım yeniden kullanıyorum sanırım hepsini cevapladımkaydirigubbakcemile5

Evet canım hepsini cevaplamışsın cilt uzmanı la roche posay ürünleriyle avene ürünleri birbirine çok yakın ürünler dedi.Senin cildin için la roche uzun sürede avene kısa sürede etki eder dedi.Ne kadar doğru artık kullanıp görücem. Bu gün 5. günüm herhangi bir terslik yok kızarma kaşıntı vs. opuyorumnanaktan

Back
X