Hangisi en güzeli sizce..?

rare gold kullanıyorum suan o güzel ama peals bilmiyorum...

bende today yada tomorrow almayı düşünüyorum ama sizce hangisi?

melishhe tatlım çiçeksi kokuları seviyorsan today al , baharatlı kokulardan hoslanıyorsan tomorrow al, tomorrow bende var hiç kullanamadım baharatlı geldi çok

arkadaslar sizce rare gold mu güzel little black dress mi hangisini kullanmalıyım kararsız kaldım yardım edin ltf

ikiside edp, rare goldun çok kalıcı olduğunu biliyorum bi tanıdığım kullanıyordu.. ama little black dressden de memnun olanlar var.tester varsa satıcıda deneyerek alabilirsin öle daha iyi olur

merhaba arkadaşalr aranıza yeni katıldım bende tecrübelerimi bu konuda paylaşmak istiyorum.açık parfüm kullanıyorsanız öncelikle bargello en iyi açık parfüm satan firma bence ve adı değişti artık bargello değil daniel bessi.bilenler bilir.bence en güzel kokular eternity,jadore,212 sexy(bu biraz ağır diğerlerine göre).

evet rare gold al hem tam bi kış kokusu rahatça kullanırsın..umarım memnun kalırsınız parfüm gelince buraya yazarmısınız beğendm yada beğenmedim diye :)

ya ben size bisey daha sorucam :)bu rare gold ile little black tan hangisi erkeklerin en cok hosuna gden koku biliyormusunuz kizlar :) normalde bu kadar kararsiz kalmam ama tester la deneme sansim olmadigi icin soruyorum size ve indirimlerde cok gzel kacirmak istemiyorum yardim lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…