• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangisi daha romantik ayrılık şekli?

Hangisi daha romantik ayrılık şekli?

• Tren istasyonu mu?

OY: 18 40,9%
  • Otogar mı?

OY: 3 6,8%
  • Vapur İskelesi

OY: 17 38,6%
  • Hava Alanı

OY: 6 13,6%

• Ankete Katılan
    44

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
Sevgilizle aranızda bazı sorunlar geçti ama birbirinizi çok sevıyosunuz.
Aşkın gıdıyor ve sen onu durdurcaksın.
Gözüne bakarak seni seviyorum dıceksın sonra sarılma faslına geçıceksın.

Yukarıdakı metni göz önune alarak bu olay tren istasyonunda mı daha romaktik olurdu otogarda mı vapur iskelesi mi hava alanimi ??:)yerimseniben

Bana bu sahne tren istasyonunu hatırlattı o yüzden sanki tren istasyonu daha romantik bir ortam gibi geliyor.Birde o trenin ağır ağır gidişi yokmudur hani vazgeçip inse ve sarılsa dersin öyle bir heyecan ve beklenti vardır.

tabiki tren istasyonu derim.....bir sonbaharda.yapraklar dökülürken......hafifte rüzgar var...

ayrılığın hiç bi şekli romantik değil bence... nerden mi biliyorum:eşimi askere gönderdim iki ay önce!senağlama terminalde öyle kalakalmıştım bi başıma.. bunun neresi romantik olabilir kiiiiii....:a015::a015::a015:

Vapur iskelesi liman denizle alakadar ne varsa .Ona sarılıp vedalaştıktan sonra gidişini yavaşca izlemek suyun üstünde giden gemi,tekne vapur vs.gözden kaybolduğunda denize bakarak o'nu tekrar getireceğini düşünmek martıların sesiyle uğurlamak

Ben otogarda asker uğurlayanları görmüştüm çok etkilendim.Bu yüzden otogar diyorum.

Bence Vapur Iskelesi olur,denizde yol alirken vapur bir yanda sonsuz mavi bir yanda sevdigin..:))

Neden ayrılıklar hep tren garı ya da vapur iskelelerini çağrıştırır acaba?
Tren garı dedim...

Tren istasyonu :( hi. yaşamadım istasyonda ayrılık ama o tren cıglıgı küçüklüğümden beri içimi dağlar. e bide ayrılık eklenirse off offff. yavas yavas trenin ritminin artması ayrı bir romantizm kadardı heralde o acıya

romantik ayırılış sekili mi anlamadım çok genel bir soru olmuş... nasıl bir ayrılık onuda lutfen belirtin ona gore cvp verelim opuyorumnanaktan

Back