- 3 Eylül 2023
- 16
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi dertdemekbendemek
-
Teşekkür ediyorum . Soyleki diyanetin sınavına girdikten sonra birde mülakat varmış ben tek değil ilahiyat fakültesi mezunları onlisans mezunları birde benim gibi ihl mezunları giriyor mülakat kısmı kafamı karıştırıyor açıkçası kitapları aldım ama hala bir karar vermiş değilimYüksek puan alamayacağım diye düşünmek yerine şansınızı deneyin derim hem kpss ye çalışın belki oradan yüksek puan alır işinize yarar. Her iki sınava da girmekte fayda var.
Annem var ust katimizda oturduğu için rahatiz her türlü yardımı dokunur sagolsun bende istiyorum ama birini seçmem şart ikisine birden calisabilecegimi sanmıyorum çok zorlanirim diye düşünüyorum.Tebrik ederim çabalrınız için. Bebeğinize bakan birileri var mı bu arada? Nasıl halledebiliyosunuz? Düz memurluk denerdim ben sanırım
Ama şuan ilahiyat mezunu değilim şuan imam hatip lisesi mezunuyumİlahiyattan atama şansınız çok yüksek çünkü çok fazla kontenjan veriyorlar, çalışın sınava.
İnşallah teşekkür ederimPuanlarla atamayla ilgili bir bilgim yok
Teşekkür ederimAnneniz destekçi ise bu büyük artı. İlahiyat kısmı daha yatkın sanki size. Ama detaylarla yine de siz değerlendirin. Kpss düz memurluk için de baya yüksek almanız lazım. Yeniden türkçe öat vs çalışamktansa, kendi ilahiyat konulatına yoğunlaşıp yorum yeteneğinizi daha da geliştirebilirsiniz gibime geldi. Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?