evet mantiksiz geliyo o yuzdenBence tül kullanışlı at makineye yıkanaın as. Stor perdeyi çıkarmak yıkamak sorun
en mantiklisi makine gucuyle benim gücüm bir olmicak...Stor perdeyi yıkamak bana çok zor geliyor. Bende tül var, bugün yıkayacağım mesela
Aynen, bi de yer lazım ona farklı bir yolu yoksa 180 seriyorsun yere üstünde ya elinle ya fırçayla yıkıyorsun bilmem ne. Zor uğraştırıcıen mantiklisi makine gucuyle benim gücüm bir olmicak...
Store perde de çok yağlanıyor ve yokaması çok zor,ama daha şık duruyorevime komple perde alma asamasindayim fakat perdecilerin cogu mutfak icin stor daha kullanisli diyor koku sinme temizlik acisindan fakat bazilari da tul diyor kirlendigi gibi at makineye yikansin diye kararsiz kaldim stor perde de askilarinda bozulma sorunlari olur mu indirme kaldirma acisindan tul perde gercekten cok mu yag cekiyo?
evime komple perde alma asamasindayim fakat perdecilerin cogu mutfak icin stor daha kullanisli diyor koku sinme temizlik acisindan fakat bazilari da tul diyor kirlendigi gibi at makineye yikansin diye kararsiz kaldim stor perde de askilarinda bozulma sorunlari olur mu indirme kaldirma acisindan tul perde gercekten cok mu yag cekiyo?
okurken hayal ettim de cok usendim yok yok ugrasamamİlk zamanlar stor perde göze çok hoş geliyor. Havalı havalı. Ama sonrası eziyet. Evde yıkanması gereken storlarla karşılıklı bakışıyoruz. Anca ıslak sabunlu bezle siliyoruz.
bir yerde okudum cami bile kolay açamıyorum denmisti evet bence de cok klas duruyo ama vazgeçtim sanırımStore perde de çok yağlanıyor ve yokaması çok zor,ama daha şık duruyor
balkonum cok dar banyomda buyuk degil hic bulasmiyayim en iyisiAynen, bi de yer lazım ona farklı bir yolu yoksa 180 seriyorsun yere üstünde ya elinle ya fırçayla yıkıyorsun bilmem ne. Zor uğraştırıcı
Dogru demişler karsı binada kullan komuşlar var mesela camı doğru düzgün acamiyorlar,temizlenmesi ayrı dert,bozulması ayrı,komşunun bozuldu mesela cıkartılar tamire gidiyor sanırım,yeniside takamadi oldugu gibi evin içi gözüküyor kadin vazgecti ondan tül yaptırdı,birde altina ince güneslik,cok güneş aliyorsa tül cabuk yıpranıyor.bir yerde okudum cami bile kolay açamıyorum denmisti evet bence de cok klas duruyo ama vazgeçtim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?