• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Hangisi daha iyidir?

cecoo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
30
0
16
İstanbul
meraba kızlar deneyenlerden yardım istiyorum simdi benim kullandığım düzleştirici arçelik panalleri gri dış kısmı siyah gri dijital ekranı mavi 160 180 200 arası bu düzleştirici çok güzel yapıyo ama acayip yakıyo geçenlerde bi arkadasımınkini denedim oda arçelik düzleştiren kısım yani panaller mor dışı siyah ağzı tutma kısmına göre biraz daha geniş ve kare ısısı kaç derece pek anlayamadım ama tamamen düzleştirdiğimde saçımda yumuşaklık farkettim üstelik nerdeyse hiç yakmadı ikisini karsılastırcak olursak daha az yıpratan biraz daha ucuz yani benimki 85 oda 55 60 civarı aradığım özellik fazla yakmasın güzel yapsın tavsiyelerinizi alabilirmiyim lütfen :(? (bu arada baybyliis iğrenç bi marka aldığım 130 liralık baybyliis markayı bıraktım mecburen çünkü berbat yapıyo ve acayipte yakıyo aklınızda olsun...)

Son düzenleme:
Tavsiyem şu ki dijital ekran kesinlikle alma ve benimki rowenta cok memnunum cok saclarım dön çekişmiş gibi duruyo hem kıvırcık hem düz yapabiliyorum herkes bayılıo :)

3 sene oldu yanmıyo diyemem ama abartılı bi durum söz konusu değil gayet sağlıklı saclarım :)
Maşallah

Konu içeriği nedeniyle "Saç Şekillendiriciler (Maşa, fön ...)" başlığına taşındı.

Back