Saç Rengi ve Saç Boyama Hangisi daha güzel?

havinia

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
374
61
318

çok kararsızım. saçlarım koyu kumral ama rengini açık küllü sarı kullanarak açtım biraz.
Eki Görüntüle 204695
buna yakın bir renk oldu.

şimdi ne yapsam bilemedim. beyaz tenliyim, koyu kahve gözlerim. yüzüm de biraz yuvarlak.
hangi fotoyu beğendiniz?

ama olmadı ki şimdi, üsttekilerden birini beğenecektiniz.
hiç yardımcı olmadınız kızlar

nişanlım biraz açık tonlar istiyor da, yoksa cesaret edemezdim. onun gazıyla yapıcam artık bi şeyler

nişanlım biraz açık tonlar istiyor da, yoksa cesaret edemezdim. onun gazıyla yapıcam artık bi şeyler

Beyaz Tenlisin Zaten..
Açık Ton Yapmak Demek Hergün Makyaj Demek, Gerçi Hergün Yapılıyor Ama
Yani Soluk Olur Yüzün..
Ne Bilim Açık Tenlilere Sarı veya Açık Tonlar Yakışmıyor ki..

bende 1 i beğendim..

Beyaz Tenlisin Zaten..
Açık Ton Yapmak Demek Hergün Makyaj Demek, Gerçi Hergün Yapılıyor Ama
Yani Soluk Olur Yüzün..
Ne Bilim Açık Tenlilere Sarı veya Açık Tonlar Yakışmıyor ki..
ben genç kızken asla makyajsız çıkmazdım evlendim bebeğim oldu kiloma dikkat ediyorum ama makyaj saç sıfır nerde o günler

ben genç kızken asla makyajsız çıkmazdım evlendim bebeğim oldu kiloma dikkat ediyorum ama makyaj saç sıfır nerde o günler

evet ben de şadihim. evlenen ve de çocuklu bayanlarda böyle bir durum söz konusu. hem ev, hem çocuk, hem koca, bir de çalışan bir kadınsan, zor anacım. allah kolaylık versin

ya okadar komiktimki makyajsız çıkmaktansa örtü örtmeye bile razıydım sanki ünü bir sanatçıydım büyük gözlük falan şapka takardım makyaj yoksa hey gidi gençlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…