Ne saçma bi soru.Sizce bu kızlardan hangisi daha güzel ilki mi ikincisi mi(ilk iki son iki aynı kişiler )
Herhangi bir amacım yok sadece soru sordum hoşunuza gitmediyse cevaplamayın.Neden böyle bir soru amacınız ne
İki kızında ayrı bi güzelliği var. Niye kıyas yapıyoruz ki?Sizce bu kızlardan hangisi daha güzel ilki mi ikincisi mi(ilk iki son iki aynı kişiler )
TamamHerhangi bir amacım yok sadece soru sordum hoşunuza gitmediyse cevaplamayın.
Cevaplıyoz bide fırça yiyoz artize bak yaHerhangi bir amacım yok sadece soru sordum hoşunuza gitmediyse cevaplamayın.
Evet ikisi de güzel ama sizce hangisi daha güzel diye merak ettimİki kızında ayrı bi güzelliği var. Niye kıyas yapıyoruz ki?
Belli ki izinsiz olan bir şey fotoları gittiOnu bunu boşver de eğer bu fotoğrafları bi yerden bulmadıysan başkasının fotoğraflarını ve kişisel bilgilerini izni olmadan herhangi bi yerde paylaşmak suç. Bilgin olsun
Gereksiz ve fazla boş vakit ..Belli ki izinsiz olan bir şey fotoları gitti
Kesinlikle öyle kızlarımız güveniyor böyle saçma sapan insanlar da utanmadan burada ki fikirlere göre kız seçsin çevreden yorum alsın kendini bir şey sansınGereksiz ve fazla boş vakit ..
5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 134. Maddesi Özel Hayatın Gizliliğinin İhlaline ilişkin suçları kapsamaktadır.Sizce bu kızlardan hangisi daha güzel ilki mi ikincisi mi(ilk iki son iki aynı kişiler )