Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar birkaç güne davetiye bastırmam lazım..sizce hangisi? fikirlerinize ihtiyacım var
kızlar birkaç güne davetiye bastırmam lazım..sizce hangisi? fikirlerinize ihtiyacım var
saolun kızlar kafamda büyük ölçüde netleşti..konsept fln yok..aslında beğendiklerim biraz pahalı yani bizim bütçemiz için.hem değişik hem uygun olsun demek zorundayım yoksa gönül başkalarından yana..:85:o yüzden uygun ve güzel sadece bu ikisini bulabildim..nşanlım ve kayınvalidem 1.beğendi..bende kararsızdım..perşembe bastırılcak kısmetse..bu arada sizin de değişik fikirleriniz varsa can kulağıyla dinleyebilirimm :)
uygun olmasını istiyorum.çünkü düşünüyorum ben kimin davetiyesini ne kadar saklayabiliyorum ki benimkini saklasınlar..ona vereceğim parayla nikah şekerimi daha güzel bişey yaptırayım diyorum o daha kalıcı sonuçta..siz ne diyosunuz ? çoook para lazımm çookkk![]()
bence kesinlikle çok mantıklı düşünüyorsun cnım sonuçta insanlar bunları atıp gidiyo,bi davetiyeye 100 lr fazla verceğine başka bi eksiğini kapatırsın mesela...bi düğün için bu kadar israfçı olmaya gerek yok herşein en iisini herkes yapmak ister ama hayat malesef eşit değil parası olan yapsın ama biz bölede mutluyuz demi tatlım boşver sen kağıdının kalitesini falan:):)