Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bir ürün aldım, çok memnunum ama reklama girer diye yazamiyorum. Vileda da mopun hep tüy bıraktıgını söylüyordu annem. Mikrofiner pamuk pamuk yumusacık vileda uçlarını cok seviyordum ben. Simdi onlarla balkonlarimi siliyorum. Mikrifiber olanlar daha iyi diye düsünüyorum.
Ben bir ürün aldım, çok memnunum ama reklama girer diye yazamiyorum. Vileda da mopun hep tüy bıraktıgını söylüyordu annem. Mikrofiner pamuk pamuk yumusacık vileda uçlarını cok seviyordum ben. Simdi onlarla balkonlarimi siliyorum. Mikrifiber olanlar daha iyi diye düsünüyorum.
Mop kötü. Berbat ucuna tuyler yapisiyor ve sanki bi pisligi sağdan alıp sola savuruyormussun gibi oluyor.
Pratik paspas var . Ondan al. Butun toz,tuy,kıl hepsini topluyor cekpas usulü. En iyi vileda o.
Mop kötü. Berbat ucuna tuyler yapisiyor ve sanki bi pisligi sağdan alıp sola savuruyormussun gibi oluyor.
Pratik paspas var . Ondan al. Butun toz,tuy,kıl hepsini topluyor cekpas usulü. En iyi vileda o.
Canim dikdortgen seklinde düşün ki makas gibi aciliyor kapaniyor
Söyle suya batiriyorsun,batirdiktan sonra bir yeri var o yerden cekiosun fussss suyu akıtıyor sonra basliyorsun yerleri silmeye cek pas gibi 1 tanecik kirinti bile birakmiyo yerde yaz internete cikar ismi pratik paspas parex marka nin var ben onu kullaniyorum
Karyola altı,masa alti heryere kullaniyorum ve ucunda yapışmış bicimde görüyorum tüyleri pisligi topluyor ya,sonra suya batirinca o pislikler suya düşüyor zaten ben hepsini kullandim mopundan o uzun mikrofiberine kadar 3 senedir bunu kullaniyorum supurgelikleri bile siliyorum sagdan sola tozu oldugu gibi topluyor ama biraz pahali olsun sonucta 1 sefer veriosun