Davranış Bozuklukları hangimiz anne sasirdim

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
Oglum haziranda 2 yasini bitirecek son 6 ayim sikinti dolu geciyor aslinda 1 yil desek daha dogru olur oglum babaaanne kurbani
Kv demin ilk torunu o yuzden oglum ne isterse yapiyor yapmasi yada yapmamasi gereken herseyi surekli ic iceyiz oglum kotu etkilendigi icin asiri huysuz hicbirseyime izin vermiyor uyumuyor agliyor bagiriyor dedigi oluncaya kadar hayati zindan ediyor babaannesinden uzak tutma yada az gorusturme gibi bi sansim yok esim hic destekci degil bi dua oneri olan varmi ? Kendi annemler ve etraf birak aglasin dedigini yapma diyor denedim ama dogustan kalbinde delik vardi yeni kapandi 40 45 agliyor en az ve kesinlikle vazgecmiyor deneyebilecem herseyi denedim aglarken morariyor ve sesi gidiyor korkuyorum caresiz yapiyorum yok hayir gibi cevaplari kabul etmiyor kv deye soyluyorum iyilikle ama inadina yapiyor isim Allah a kaldi yani

kaynana ile sorun varsa eşini araya sok sen fazla konuşma inatlaşma olmasın bir şey yaparsa onun yanında hayır ben annesiyim izin vermeyin desen yinede olmuyor mu.

çocuk bütün dedikleri yapıldığı için iyice alışmış ve şımarmış

hastaymışta ağlaması yasak sanırım yoksa dediklerini yapmamaya çalış derdim

kaynana ile sorun varsa eşini araya sok sen fazla konuşma inatlaşma olmasın bir şey yaparsa onun yanında hayır ben annesiyim izin vermeyin desen yinede olmuyor mu.
hayır işe yaramıyor zaten kv dem tetikte bekliyor birsey söyleyim de olay olsun diye

çocuk bütün dedikleri yapıldığı için iyice alışmış ve şımarmış

hastaymışta ağlaması yasak sanırım yoksa dediklerini yapmamaya çalış derdim
ne yapacamı şaşırdım Allah affetsin ama keske kvdemler bizimle hic barışmasaydı

ben olsam dedıklerını yaprdım Allah korusun ya canına bısey olsa ama yavas yavas telkınle öğretmeye calışın artık aklı bırcok seye erıyor pekiştirme yöntemlerini araştırıp uygulamanızı tavsıye ederım ve cok sarılın oğlunuza çok sevın sevgı herseyın en ıyı ılacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…