Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bende onu kullanıyorum ama perde yıkarken bingonun gül tutkusu o çok güzel yaArkadaşlar ben bingo nun beyaz yumuşatıcısınu kullanıyorum çok güzel kokuyo. Fakat kalıcı olmasını ve evimin heryerinin kokmasını istiyorum ne yapabilirim
Reklâm kokan hareketler bunlarYumoş yumoş yumoş yumoş yumoşla rahatlık ne hoş:)
Ev parfümüde istediğim kokuyu bulamıyorum sadece beğendiğim bingo nun beyaz olanıO sadece reklamlarda öyle evin hep kokmasi fln
Ev parfumu kullanin yumusaticiyla olmaz
Bende bir ara bingonun kullandım öğrenciyken ama hep kirler kalıyodu koku gitmiyoduBen eskiden vernel kullanirdim kokusu kaliciligi yumusakligi 10 numara simdi sivi deterjan kullaniyorum yumisaticiya pek ihtiyacim olmuyo pek kullanmiyorum sivi ddeterjan hem cok guzel yumusatiyo hemde miss gibi kokuyo kokusuda kalici ben bu sekilde cok memnunum![]()
Aslında en doğrusu ama bende hastalık oldu giyemiyorum güzel kokmayan elbiseyi . Yumuşatıcıdan parfüm yapıp heryerede sıkıyorum ama nafileSadece perde ve nevresimde kullanıyorum. Onda yumoş. Çamaşırda sakıncalı diye okumuştum tam arınmıyor diye. Korkudan kullanamadım![]()
Gül tutkusunun kokusu bana ağır geldi parfüm gibi kokuorAy bende onu kullanıyorum ama perde yıkarken bingonun gül tutkusu o çok güzel ya
Bingonun ben matigini kullandim hem beyazlarimi gerilestirdi renklilerimi cok soldurdu hemde lekeler kaliyodu hic kaliteli degil bu marka sivisida kaliteli degildir muhtemelen hic denemedim o yuzden ben persilden cok memnunum bi kapak koyuyorum lekeden eser kalmiyo ve renklilerimi hic soldurmuyo beyazlarimsa grilesmiyo.. birde arielden cok memnun kalmistim ama o asiri pahalilasti su son zamanlarda.. persilse indirimde bulmak mumkun hemen heryerde rahatlikla bulunabilen bi marka ben memnunum vallaBende bir ara bingonun kullandım öğrenciyken ama hep kirler kalıyodu koku gitmiyodu
Ay ben gittim rinso nun renklililer ve beyazlılılar için olanını aldım uygun diye şuan pişman oldum daha kullanmadım ama inşallah kötü çıkmaz.Bingonun ben matigini kullandim hem beyazlarimi gerilestirdi renklilerimi cok soldurdu hemde lekeler kaliyodu hic kaliteli degil bu marka sivisida kaliteli degildir muhtemelen hic denemedim o yuzden ben persilden cok memnunum bi kapak koyuyorum lekeden eser kalmiyo ve renklilerimi hic soldurmuyo beyazlarimsa grilesmiyo.. birde arielden cok memnun kalmistim ama o asiri pahalilasti su son zamanlarda.. persilse indirimde bulmak mumkun hemen heryerde rahatlikla bulunabilen bi marka ben memnunum valla![]()
Rinso hic denemedim nasildir bilemem ama omo da cok kotu perdelerimi bile mahvetti grilesti hic memnun kalmadim ondan da.. suana kdar denediklerim bingo omo ariel alo ve persil..bingo ve omo ayni kalite olarak bana gore cidden hic memnun kalamadim bunlardan alo da cok guzeldir ondan da cok memnun kalmistim ben ama heryerde bulamiyorum bunu buldugum zamanlarda da alirim mutlaka matigini kullanmistim baya memnun kalmistim sivisini denemedim hic nasildir bilmiyorum.. ariel en iyisi zaten sivisinida kullandim harikaydi matigini eskiden beri hep kullanirdim ve hic sikayetim olmadi bu markadan :)) persilde ariel gibi ayni etkiyi veriyo bana gore belki bu isler makineden makineye degisiyodur bilemiyorum cunku kimisi omodan bingodan cok memnun olduklarini soluyo bense memnun degilim benim ic camasirlarimi hele ki grilestirdi hep cok kotu oldularAy ben gittim rinso nun renklililer ve beyazlılılar için olanını aldım uygun diye şuan pişman oldum daha kullanmadım ama inşallah kötü çıkmaz.ama ariel gerçekten başarılı
Vallah burundan burna fark var iste:)herkes sevmiyor işte ağır kokulariGül tutkusunun kokusu bana ağır geldi parfüm gibi kokuor![]()
Anladim umarim bulursunuzEv parfümüde istediğim kokuyu bulamıyorum sadece beğendiğim bingo nun beyaz olanı
Persilde çok güzel . Pahalı olanlar güzel oluyor zatenRinso hic denemedim nasildir bilemem ama omo da cok kotu perdelerimi bile mahvetti grilesti hic memnun kalmadim ondan da.. suana kdar denediklerim bingo omo ariel alo ve persil..bingo ve omo ayni kalite olarak bana gore cidden hic memnun kalamadim bunlardan alo da cok guzeldir ondan da cok memnun kalmistim ben ama heryerde bulamiyorum bunu buldugum zamanlarda da alirim mutlaka matigini kullanmistim baya memnun kalmistim sivisini denemedim hic nasildir bilmiyorum.. ariel en iyisi zaten sivisinida kullandim harikaydi matigini eskiden beri hep kullanirdim ve hic sikayetim olmadi bu markadan :)) persilde ariel gibi ayni etkiyi veriyo bana gore belki bu isler makineden makineye degisiyodur bilemiyorum cunku kimisi omodan bingodan cok memnun olduklarini soluyo bense memnun degilim benim ic camasirlarimi hele ki grilestirdi hep cok kotu oldularama boyle bi durumu persilde aloda ve arielde hic yasamadim ben bu markalardan cok memnunum persil iclerinde birazdaha uygun oluyo ve bulmasi daha kolay arti kokusuda cok guzel ben persilin vernelli gulun buyusunu kullaniyorum ve yumusaticiya gerek kalmiyo hem yumusacik oluyo hemde miss gibi kokuyo perdelerimi bikac kez persille yikadim eski formuna geri donduler bide asinca odam miss gibi kokuyo valla
![]()
Canım onu da denicem . Valla bende hastalık oldu ya . Çıldırıyorum kokmayınca . Habire elimde yumuşatıcılı suyla dolanıyoruö heryere sıkıyoeum ama nafileKesinlikle yumoş mystick tavsiye ederim perdelerimi yıkayalı 4 5 ay oldu perdeye dokunmamla hemen koku geliyo burnuma seccadelerinde bile o güzel koku var kesinlikle tavsiye ediyorum