Hangi yumurtalıĝın çatladığı nasıl anlaşılır?

sahay9297

﷽𝕷𝖆 𝖎𝖑𝖆𝖍ə 𝖎𝖑𝖑ə𝕬𝖑𝖑𝖆𝖍﷽
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
119
65
18
27
Rusya
Merhaba arkadaslar. Öncelikle hayirli Ramazanlar.
Kizlar benim sol tüp tıkali. Sag açik. Catlama oldukta, hangisi...sagmi yoksa solmu oldignu nasıl anlaya bilirim? Yani hamile kalmaya çalisiyorumda. Sol yumurta catladiysa tup tikali. Sag catladiysa açik belki Allah nasib ederse olur. Lutfen yardimmmmm.

Bunu siz kendiniz anlayamazsiniz, doktorunuz ultrasonda takip edebilir. Ben yumurta hangi tarafta catladiysa, ayni tarafta hafif bir sanci hissederim. Bazi kadinlar bu sanciyi yumurtanin catlamadigi tarafta hissederler.

Bunu siz kendiniz anlayamazsiniz, doktorunuz ultrasonda takip edebilir. Ben yumurta hangi tarafta catladiysa, ayni tarafta hafif bir sanci hissederim. Bazi kadinlar bu sanciyi yumurtanin catlamadigi tarafta hissederler.
Ulturason kagidimda bile bilirmiyim acaba hamgi yumurtalikta kaç tane falikul var, hangisi ne durumda?

Anlayamazsiniz bunu

ben yumurtlamaya yakin kadin doguma gittim sordum yumurtlama olacak mi hocam bu ay acaba diye. o da solda bir yumurta olusmus demisti.

ben yumurtlamaya yakin kadin doguma gittim sordum yumurtlama olacak mi hocam bu ay acaba diye. o da solda bir yumurta olusmus demisti.
Dun aksam yumurtlama oldu. O zaman 1 hafta once ulturasonda bakmislardi. 13 ten fazla falikul var denildi. Bakayim ben ultirason kagizima. Belki sağmı, solmu yazilmiştir.

Ulturason kagidima baktim simdi. 17 nisan cekilmisti. Yazmuslar ki, her 2 yumurtalikta 10dan fazla falikul var. Sol kasikta 13mm buyuklugunde buyumus falikul var. Benimde tikali olan tupum sol. Yani bi ise yaramayacak anladiğniz.

Ulturason kagidima baktim simdi. 17 nisan cekilmisti. Yazmuslar ki, her 2 yumurtalikta 10dan fazla falikul var. Sol kasikta 13mm buyuklugunde buyumus falikul var. Benimde tikali olan tupum sol. Yani bi ise yaramayacak anladiğniz.
digerleri de hizli buyumus olabikir catlatma ignesi mi yaptirmistiniz

digerleri de hizli buyumus olabikir catlatma ignesi mi yaptirmistiniz
Siz klomen diyorsunuz ya hani. Iste ben Rusyadayim...burda Klostilbegit. Ben o klostilbegit kullandim. Bir seyde sora bilirmiyim. Her ay bir diger tupteki yumurtalikmi patlar. Yani bu ya mesela sol. Gelen ay, sagmı olur?

Siz klomen diyorsunuz ya hani. Iste ben Rusyadayim...burda Klostilbegit. Ben o klostilbegit kullandim. Bir seyde sora bilirmiyim. Her ay bir diger tupteki yumurtalikmi patlar. Yani bu ya mesela sol. Gelen ay, sagmı olur?
Hayir yumurtlamanin hangi tarafta olacağını böyle öngöremeyiz. Benim 1 yıldır sağ tarafta oluyor mesela, ondan önce sol taraftı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…