canım hayırlı olsun.eline ulaşınca haber verir misin ben de almayı düşünüorum.çok ağır olmasından çekindim tabakları kalın sanki bide nerden aldın acaba bu konuda bilgi verirsen sevinirim
canım hayırlı olsun.eline ulaşınca haber verir misin ben de almayı düşünüorum.çok ağır olmasından çekindim tabakları kalın sanki bide nerden aldın acaba bu konuda bilgi verirsen sevinirim
güle güle kullan cnm gerçekten senin aldığında çok şıkmış,fiyatı da gerçekten çok uygun.
dediğin gibi bnm almak isteyip karar veremediğim,takıma da benziyor
fiyat kalite dengesi gayet güzel. gelir gelmez koyu renk bir örtünün üstüne kurdum sofrayı. gayet şık durdu. çorba kaseleri biraz küçük geldi gözüme. ama annemin koca kaseleriyle karşılaştırınca, porsiyon açısından küçük olmasının daha iyi olacağına kanaat getirdik. günlük de kullanılır, misafiri de ağırlar. porselen kalitesi, tabii ki bone china lar gibi, ya da 700-800 tl lik takımlar gibi değil, ama ucuz da durmuyor. benim içime sindi, şayet fikrim değişirse, değişik bir takım daha alıcam. günlüklerimi de 6 kişilik alıp, yetmediği yerde bunları günlüğe kullanıcam. en kısa zamanda supla ve örtüsünü de tamamlayıp sofrayı kurup, fotosunu ekliycem.