Hangi yatak örtüsü?

deva89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
175
0
96
Konya
Çok hoş güzel yatak örtüleri var, ama araştırdığım zaman hep yatak örtüsüne dünyanın parasını saymaya gerek yok, evlendikten sonra bir kere bile açıp sermedim vs..
gibi sözleri duyunca acaba o kadar pahalı bir şey almasammı? diye düşünüyorum.
aslında çok hoşuma giden yatak örtüleri var ama tabi biraz pahalı.eee şimdi bu sözleride duyunca şimdi alrım evlenincede gerçekte denildiği gibi o kadar para veripte aldığım ürünü kullanmazsam o zaman da çok üzülürüm!senağlama sonuçta ona verdiğim parayla bir kaç ihtiyacımı karşılayabilirdm.

şimdi karar veremiyorum...CADIARZU

ucuz ama şık, normal birşey olsun yeter mi diyorsunuz? yoksa;
o kadar paraya değer var biraz pahalı olsun mu diyorsunuz?

karar vermek için yorumlarınızı bekliyorum.özellikle evli tecrübeli bayanlardan.a.s. hihoyyyt

canım ben 1buçuk yıllık evliyim inan bana sadece ilk 3 ay misafir gelip evi gezdi diye serdim. şimdi dolaba teptim hem o paraya yazık hem dolabı işgal ediyor! benim sana tavsiyem bol bol pike tarzı şık takımlar al nevresimli filan. işine yarasın çeyiz dizeceksin diye rahatından ve kesenden taviz verme derim.

ben de taçtan bi yatak örtüsü aldım.100 civarı birşeydi fiyatı.kullanıyorum ama şimdi işe başlayacağım için sermeyi düşünmüyorum yıkayıp kaldıracağım. çalışmasam ya da evimden geç çıkacağım bir işim olsa kullanırdım. ama bu durumda kullanamam gibi.ama hala güzel tüllü müllü yatak örtülerinde gözüm var
bence senin içine ne siniyorsa onu al. hiç kullanmasan da misafir gelince sereceksin

55o tl'ye aldık biz bncede sürekli yatak odasında o serili durmayacagı için çokta pra vermee.. ben uyku setlerine agırlık veriyorum :D 2 tane aldık şmdilik ama 2-3 tane daha aldırcm :D snçta onları daha çok kullanıyorsun :) çokta pahalı değil 100 tlden fln başlıyor :)

bencede pike takımlarına, uyku seti seviyosan onlara, nevresimlere kıy paraya
ama yatak örtüsüne kıyma derim. hem cüzdanına yazık, hemde üzülürsün sonradan kullanamıyorum diye. git 100-150 liralık bişey al sonradan pişman olma. hem 100-150 liralıklar daha ince oluyo. gardropta yer kaplamaz fazla :)

ben de pahalı bir yatak örtüsü almayı düşünmeyenlerdenim hem çok şatafatlı ve pahalı gereksiz geliyor bana
pike takımı ve uyku setleri gayet şık duruyor bence hem orası yatak odası misafir için yatak örtüsü almak çok gereksiz geliyor bana :) bir de işin zahmeti var her akşam açıp her sabah katlamakla uğraşıp gereksiz zaman kaybına giremem diye düşünüyorum.
Kolay gelsin

sade ve gunlukte kullanabilecegin bişey al derim ben.. para dökmeye gerek yok .. bir yatak örtüsüne milyar dökmeye ya da 300 400 500 tl vermeyi pek uygun bulmuyorum.. sade ,şık ve uygun fiyatta cok var yatak örtüsü.

bencede ucuz, şık ve kullanışlıdan yana olsun tercihin.
bir tane alacağına birkaç tane alır sıkılmadan değişik değişik kullanırsın hemde onca para vermemiş olursun kaydirigubbakcemile5

Back
X