Buaralar yatak almayı planlıyorum. Ortalamanın üstünde özellikleri olan bir yatak arıyorum. Bel ağrım oluyor genelde. Visko alsam çökme olur diye korkuyorum.
750-1000TL arası marka ve model önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
ben sadece şey söyleyebilirim, antibakteriyel olanlar da kimyasal varmış. her türlü bakteriler için ilaçlar kullanılıyormuş, e bu da ne kadar sağlıklı???
ben sadece şey söyleyebilirim, antibakteriyel olanlar da kimyasal varmış. her türlü bakteriler için ilaçlar kullanılıyormuş, e bu da ne kadar sağlıklı???
Antibakteriyel maddeleri öyle fısfıs diye sıkılmıyor kumaşın üzerine. Ya da kumaşı öyle bol bol kimyasala bandırıp kurutmuyorlar.Zaten öyle bir üretim olsa Öko-tex denen bir standart var, kumaşın üzerinde kalan kimyasalın insan sağlığına tehtid oluşturmayacak derecede az olmasını gerektiren. Öko-tex'e uymazsa satışa çıkamaz mallar.Yapılan şey antibakteriyel maddelerin mikron boyutunda küçük küreciklerin içerisine hapsedilmesi. Böylece insan cildiyle kimyasalın teması direkt olmuyor. Antibakteriyel madde birden değil yavaşça salınıyor. Yıkama ile de uzaklaşmıyor. Etkisini uzun süre koruyor. Genelde antibakteriyel olarak da bitki özlerinden elde edilen doğal maddeler kullanılıyor. Korkulacak birşeyi yok yani.
Medline ve Laressa'ya baktım internetten. Ama İzmir'de satan biryer bilmiyorum. Ben İstikbal, Doğtaş, Yataş ve İşbir'e bakmayı düşünüyorum. Doğtaş'da bir model beğendim.
Doğtaş Lovely-Exclusive Serisi
lal renginde bir aşk yatağı…
•Lovely yapımında bonel yay sistemi kullanılmıştır.
•Yatakta vücut ergonominiz için yüksek yoğunluklarda (dansitelerde) hyper ve yumuşak (soft) özellikte 7 cm plaka ve rulo sünger kullanılmıştır. Bu dolgu malzemesiyle ekstra konfor sağlanmıştır.
•26 cm yüksekliğindedir.
•Dolgu malzemesi 3 yıl, yay konstrüksiyonu 10 yıl garantilidir.
Bir arkadaşımda İstikbal Ideal Comfort yatağı önerdi. Ama bir gece yatmış. Bunları deneyeniniz var mı?
bizde uzunca bir yatak araştırması sonucunda oldukca bilgi sahibiyiz diyebilirim hem 700-800 civarında hemde sert bir yatak aradık..yatak önermek biraz sakıncalı aslında, kim nasıl yatak sever bilmek lazım biz sert yatak aradık ve yayları elle bastırınca elimizin hiçbir yerinde hissetmicemiz bir yatak aradık.diğer yatağımızda bu sorunu yaşadık çünkü.bu yüzden sorunlu yatağımızın önce nasıl bir yay sistemi olduğunu bulmalı ve o yay sisteminden uzak durmalıydık..bonel yay sistemi bize göre değildi çünkü yaylar elle bastırınca hissediliyordu..SL yay sisteminin bize göre olduğuna karar verdik ve bu yapıda yatak aradık. şikayet sitelerinide markaları inceledikten sonra 700 tl ye bellonadan no stres serisi yatak aldık..değiştirme garantiliydi ,özellikle tekrar tekrar sorduk değişirmisiniz diye..tamam dediler..yani hep ön yargılıydık aslında..sonunda aldık ama iyikide almışız 15 gündür oldukça güzel uyanıyoruz..700 lirayı keşke daha önce veripte bu rahatlığa kavuşşaydık....
bu konu benim için de problem...nişanlımını sırt problemi var ve çok çok iyi bir yatak almalıyız ama ne alacağımızı bilemiyorum araştırma aşamasındayım buradaki önerileri bekliyorum...
Yukarıdaki Doğtaş'ın yatağını aldık, yanları kırmızı olanını. Umarım memnun kalırız. Yaylar hissedilmiyor yatınca. Yumuşak bir yatak ama içine gömülmiyorsunda.
VİSKO LOVE visco yatak & yastık VSKO LOVE // ONLNE SATI MAAZASI - visco yatak & yastk dan uygun yatağı inceleyebilirsiniz...
VİSKO LOVE visco yataklar vücudu her noktadan destekler, gördüğü boşlukları doldurarak, kesintisiz uyku için ideal bir ortam yaratır.
Merhabalar hanım size yatak konusunda almayacağınız tek yatak firması Laressa Yatak firmasıdır. Her konuda yalan yanlış bilgiler ürün arkasında durulmuyor ve ürünleri çok kalitesizdir. Firma çalışanları ve sahipleri sadece satış yapılana kadar sahte bir güler yüz sunmaktadırlar. Laressa Yatak çok berbat ve kötü bir firmadır.
önceki yatağımızda çok bel ağrım olmuştu, sonra Yatsan dan Serta Royality aldık, yaklaşık 1 sene oldu. Biraz paraya kıydık açıkçası, ama çok memnunuz herkese tavsiye ederim. King size olanını 3000 gibi birşeye aldık
Benim yatagimda normal mekAn yatak uzerine yun yatak var. Oldum bittim yun yataga Bayilirim. Oldukca rahat. Tanidik birisi varsa iyi bir yun yatak yaptirin derim.