Cilt Bakımı Ürünleri Hangi ürünü, maskeyi Kullanmalıyım ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
Arkadaşlar merhaba.. Yüzümde 2 tane kocaman sivilce var şuan. Kırmızı, şiş, uç vermeyen.. Benim hatam da çok çünkü hep makyajlı suratla yapıyorum akşamları banyoya girmessem.. Kadın doğumla da alakalı değil çünkü hormon testi yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı. Şimdi size soracağım şu ; Bir sürü ürün ve maske araştırdım ama hangisini veya hangilerini kullanayım ona karar veremedim daha yardımcı olursanız seviniri.

Bebak Acı Badem Sütü

dermokil kil maskesi

Biberiye sabunu-Biberiye Çayının donmuş şekli

Bal maskesi

deep clean Yüz temizleme jeli vs vs. Bunları nasıl,ne sırayla ya da hangilerini kullanmalıyım.? Bunların haricindede ürün,maske tavsiyelerini beklerim. Şimdiden teşekkürler :KK14:

canım çok şirinsin.kendi kendine cevabı verip sormuşsun.sadece sivilceler için değil.ilerde yo makyajlı yatman kırışıklıklarada davetiye çıkaracak.şimdiden yatırımını yapıyorsun.günlük cilt bakım rutinini yaparsan ve yaparken cildine uygun ürünleri kullanırsan rahatlarsın.yinede çıkıyor o sivilceler.bir süre zaman alıyorlarda.

Teşekkür ederim cevabınız için :) Ben hangisi daha iyidir hangisini önce kullanmalıyım bilemedim. Fiyatlarıda çok yakın birbirine.

önce babekle yüzünüzü silin

ardından sabunla yıkayın, cildiinizi tonikleyin

yaşınıza uygun gece-gündüz ve göz kremlerinizi uygulayın

haftada 1 dermokil maske yapın.yine haftada 1 peeling şart

ve cildi beslemek için bal maskesi uygulayın

clean-clear,nivea,neutregena ürünleri cildime çok iyi gelenler.birde lisenin başında johsons johons(doğru mu yazdım:-D) ürünlerini kullandım.hani bebek temizleme sütü var ya.şu pembe tüpte olan.onuda kullanabilirsin.yüz temizleme jelini artı peeling özelliği olandan alabilirsin.nemlendirmeyide ihmal etme.nemsizliktende sivilce çıkar.kil maskesi çok işe yarar.ekonomik olsun istiyorsan aktatrdan kil alabilirsin.beslenmene dikkat et.baharatlı ve yağlı yeme çok fazla,çikolata ve kola tüketme.sivilcelerinle oynama.bal maskesini uygulayan arkadaşlarım çok işe yaradığını söylemişlerdi.bir önerimde tentürdüot kullanman.başı çıkmamış sivilcenin etrafına uygula kurutuyor.yalnız gece uygula bu dediğimi.çünkü çıkarması zor.cildini kurutuyor tabii.yaptıktan hemen sonra nemlendirici sür.kükürtlü sabunda kullanabilirsin.strestte yapmamya çalış.

clean-clear,nivea,neutregena ürünleri cildime çok iyi gelenler.birde lisenin başında johsons johons(doğru mu yazdım:-D) ürünlerini kullandım.hani bebek temizleme sütü var ya.şu pembe tüpte olan.onuda kullanabilirsin.yüz temizleme jelini artı peeling özelliği olandan alabilirsin.nemlendirmeyide ihmal etme.nemsizliktende sivilce çıkar.kil maskesi çok işe yarar.ekonomik olsun istiyorsan aktatrdan kil alabilirsin.beslenmene dikkat et.baharatlı ve yağlı yeme çok fazla,çikolata ve kola tüketme.sivilcelerinle oynama.bal maskesini uygulayan arkadaşlarım çok işe yaradığını söylemişlerdi.bir önerimde tentürdüot kullanman.başı çıkmamış sivilcenin etrafına uygula kurutuyor.yalnız gece uygula bu dediğimi.çünkü çıkarması zor.cildini kurutuyor tabii.yaptıktan hemen sonra nemlendirici sür.kükürtlü sabunda kullanabilirsin.strestte yapmamya çalış.

Amanınn bir sürü şeyy :KK1: Benim sivilcelerim nemsizlikten değil de nemlilikten çıkıyor zannedersem çok krem sürüyorum suratıma :KK51: Yağlı yemem baharatlı yemem kola içmem :KK1: Sivilcelerime asla dokunmam :KK1: Bal maskesini akşam yapmayı planlıyorum ama bal+limon mu bal+limon+süt mü ne yani :) bide dün biberiye almaya gitmiştim aktara. Bir sabun verdi sivilce ve akne için çok iyi dedi 12 tl çok güzel kokuyor. Kullanayım bakalım biraz işe yararsa iletirim :) Önerileriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum :)

Amanınn bir sürü şeyy :KK1: Benim sivilcelerim nemsizlikten değil de nemlilikten çıkıyor zannedersem çok krem sürüyorum suratıma :KK51: Yağlı yemem baharatlı yemem kola içmem :KK1: Sivilcelerime asla dokunmam :KK1: Bal maskesini akşam yapmayı planlıyorum ama bal+limon mu bal+limon+süt mü ne yani :) bide dün biberiye almaya gitmiştim aktara. Bir sabun verdi sivilce ve akne için çok iyi dedi 12 tl çok güzel kokuyor. Kullanayım bakalım biraz işe yararsa iletirim :) Önerileriniz ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum :)[

bal antiseptiktir.limon ve portokalda sivilcelere iyi geliyor.sütte nemlendirlir.yağlı krem kullanma.clean -clearın çift etkili nemlendiricisi güzeldir..başka cildine uygun olan nemlendiricide kullanabilirsin.birde bu sivilceler için kullandığın ürünlerin cidini yakmasından endişe etme bu işe yaradıklarını gösterir.-------------------------------------------------

evet günlük bakım ciltdimizin yapmamız gerekiyor ve bunun için sabah akşam yüzümü makyaj çıkarma mendiliyle göz çevremiz hariç sildikten sonra sabunuz jelimiz vs. yıkadıktan sonra temiz kuruladıktan sonra sahsen ben havlu ile yüzümü kurulamayı tercih etmiyorum, akşam yatmadan öncede yüz göz kremimi sürüp yatıyorum. maske olarakda eğer acil bir iş görüşmesi özel davet görüşme vs. uyguladım engüzel bana canlılık veren yaş maya bir tatlı kaşığı bir tatlı kaşığıda süt karıştırıp krem haline getirdikten sonra yüzümün göz çevresi hariç sürdükten sonra 20 dk. veya 30 dk. bekledikten sonra ılık suyla yıkayıp kurulaya bilirsiniz soda da en iyi toniklerimden biridir.

X