Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beni genelde biribiriyle alakası olmayan kişilere benzetirler -tatlicadiarzu- Ama en çok benzetildiğim Yasemin Kozanoğlu ve Göksel ne alaka demi -tatlicadiarzu-
beni de sibel cana benzetirler. ikizi kadar benziyorum. sadece fiziki değil hayatımız bile aynı neredeyse. ikimizde aslan burcuyuz. aynı yaştayız. ikimizinde ikinci evliliği. ikimizde ilk ikisi ilk evliliğimizden üç çocuk annesiyiz. tüm tanıdıklarım pes yani, benzerliğin böylesi demekten kendini alamıyor. kaydirigubbakcemile5
Banu Alkan -tatlicadiarzu-(şimdiki hali değil tabüü geçlik haline) Valla he hele ben bekarken bide kafam sarı oldummu enee deli ediyolardı beni.kaydirigubbakcemile3
Ebru Gündeşe benzetirlerdi (zayıf haline:roflol:) Rachel Bilsona benzeten varki bu kısım daha fazlagamyoncuiremsu Birde yeşim salkıma benzeten dengesizler var ne alakaysa:1ninca: