- 11 Şubat 2024
- 38
- -4
- 18
- Konu Sahibi user06120819
Merhabalar bir sey soracağım hangi tüy dökücü krem daha iyidir cinsel organda kullanmayın yazıyor ama snneme diyorum o kadar kadin hastalıklarına gittim bir sey olmaz dediler dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapcak bisi yok maalesef annem kullanıyor o kadar benden daha mı iyi bileceksin diyo o kadar kadin doğum uzmanlarına gittim diyortüy dökücü krem köpük vs. şeyleri sakın genital bölgede kullanmayın
Genital bölgeye uygulama ağda tras bıçağı yada lazer yapMerhabalar bir sey soracağım hangi tüy dökücü krem daha iyidir cinsel organda kullanmayın yazıyor ama snneme diyorum o kadar kadin hastalıklarına gittim bir sey olmaz dediler dedi
Genital bölgeye uygulama ağda tras bıçağı yada lazer yap
Traş uygulayamam kararmam çoğalıyor ağda hiç yapamam sarkmam varGenital bölgeye uygulama ağda tras bıçağı yada lazer yap
Sen bilirsin birşey diyemem o zamanTraş uygulayamam kararmam çoğalıyor ağda hiç yapamam sarkmam var
Mecbur tek çare tuy dokucu yoksa bende kullanmak istemiyorum amaSen bilirsin birşey diyemem o zaman
Tamam araştır tüy senin vücut seninMecbur tek çare tuy dokucu yoksa bende kullanmak istemiyorum ama
Merhabalar bir sey soracağım hangi tüy dökücü krem daha iyidir cinsel organda kullanmayın yazıyor ama snneme diyorum o kadar kadin hastalıklarına gittim bir sey olmaz dediler dedi
Nasıl kullanıyor her otu da kullanmak istemem troid hastalığım varda her otu kullanamıyorum maalesefhamamotu kullan o zararsiz diye biliyorum
kil gibi bişey çogu insan taniyorum kulanniyo onu zararli diyil diyolar. sürüyosun 3 dakkaya yikiyosun qalibaNasıl kullanıyor her otu da kullanmak istemem troid hastalığım varda her otu kullanamıyorum maalesef