Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi tonlarda krepe balyaj attırmalıyım ?

TrakyaKizcesi

.. ♡ ..
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.252
7
66
Kırklareli
Kızçeler kızçelerr sonunda balyajımı attırıyorum 2,5 hafta kadar sonra.O da saçlarımı boyayalı iki hafta olduğundan yıpranmasını bir nebze olsun engellemek için.Ama gel gelelim hangi tonlarda olacağına karar veremedim.Ne çok açık ne de koyu olsun istemiyorum.Elimde fotoğrafla gidicem ki kafamda olmayan bir renk olmasın.Aslında koyu karamelden açık karamele doğru olsun diye düşünüyordum.Birkaç fotoğraf buldum onlardan hangisi bana daha çok uyar.yardımcı olursanız sevinirim :) Bu arada ten rengim sarımsı buğday,kaşlarım seyrek,gözlerim kahverengi (ama saç rengim karamel olursa gözlerimde karamel tonlarında olur o özellikte yani)
Eki Görüntüle 403483

Eki Görüntüle 403479

şu andaki rengini bilmiyoruz canım..ama ilk foto çok güzel..
elimde fotoyla da gittim kuaföre, beceriksizlere mi denk geliyorum..yapamıyorlar..

Canım şu anda ki rengi önemli değil.Zaten açacaklar sapsarı yapacaklar saçlarımı ondan sonra üzerine balyajı atacaklar.Ben de ten rengimi vs. tarif ettim hangi tonlar ben de daha hoş durur diye bilgi alayım demiştim ama pek umduğum gibi olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…