hangi toniği kullanıyorsunuz?

nillgunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
111
56
98
ben de siyah noktalar ve geniş gözeneklerden muzdaribim. ergenlik döneminde uzun süre doktor tavsiyesiyle la roche posay'in yüz temizleme jelini kullanmıştım ama tonik kullanmamıştım. sanırım o yüzden gözeneklerim genişledi. şimdi the body shop'ın yüz temizleme jeli ve toniğini kullanıyorum her gece. düzenli kullanmadığım için henüz bir faydasını görmedim ama 2 gündür düzenli kullanmaya söz verdim kendime. bu ürünü kullananlar memnun mu? siz hangi toniği kullanıyorsunuz?
bi de ben toniği biraz bol sürüyorum zararı olur mu?

ben clinıqu serisi kullanıyorum ama bu seri bittiğinde dermokozmetik bi seriye geçiş yapıcam. siyah noktalar için bence en güzeli güzel bir merkezde öncelikle cilt bakımı . mesela ben dün cilt bakımı yaptırdım ve tek bir siyah noktam bile kalmadı çok mutluyum :) şimdi bunun üstüne yıkama jeli tonik kullanıp korumaya devam edeceğim ama tabi ki de zamanla yine oluşacaktır bu yüzden cildin durumuna göre arada gidip temizletmekte fayda var. ben düzenli olarak cilt bakımı yaptırmıyorum mesela ama 6 ayda bir senede bir falan gitmekte fayda var diye düşünüyorum. bir de bildiğim birşey var ki tonikten sonra muhakkak nemlendirici sürmenin gerekli olduğu . bu arada ayda bir hamamda kese de inan ki çok faydalı oluyor.

bir de her gece demişsin ama ben yıkama jeli tonik ve kremi her gün sabah akşam yapıyorum. sadece gece yeterli değil bence. bu elindekileri bitirince dermokozmetik markalara yönelirsen daha faydalı sonuçlar alırsın. tonik öncesi yıkama jeli de bence önemli. ben toniği makyaj pamugunun ortasını ıslatacak şekilde koyup sürüyorum öyle pamuk sıksan suyu çıkacak şekilde olmuyor yani. bence çok sürme zaten o asidik bişi cildi kurutuyor zaten o yüzden de gerginlik yapıyor anında ve illa ki nemlendirici kullanmak gerekiyor. sadece tonik kullanıp bırakmakta cilde zararlı yani.

kese dediğimiz olay peelin zaten, bence bu konuda peeling ürünleriyle aynı etkiyi sağlayabiliriz.
cilt bakımı yapılan merkezlerde siyah noktaların sıkılarak temizlendiğini okumuştum. bu da pek sağlıklı değil galiba :/
nemlendirici olarak önerebileceğiniz bir marka var mı? nivea iyi diye düşünürdüm ama artık karalama kampanyası mı bilmiyorum, tüylenme yaptığını okudum :/ kararsız kaldım. şu an nemlendirici kullanmıyorum.

kese peeling etkisi yapıyor evet ama sonuçta hamamda bütün gözenekler açıldığı için ölü hücreler daha güzel temizleniyor. nemlendirici kullanmamanız çok kötü. kesinlikle tonik tek başına kullanılmamalı çünkü dediğim gibi cildi çok kurutan bişey bu sefer kaş yapayım derken cilde zarar veriyorsunuz aslında. dediğim gibi nivea değil de dermokozmetik ürünlere yönelin. tabi ki biraz daha pahalı ama sonuçta uzun süreli kullanılıyor ve en azından verdiğiniz para boşa gitmiyor. parfümeri değil de eczanede satılan markaları tercih edin. internettende araştırabilirsiniz kampanyalı taksitli alma imkanınız olur.

güzellik merkezlerinde bazen elle sıkılma veya vakumla çekme yapılıyormuş ben ikisinin de tavsiye edilmediğini duydum. gene sıkma yöntemiyle çıkartan bi alet var ama elle sıkma gibi cilde zarar vermiyor. muhakkak sorun. ve mümkünse güzel bi yere gidin. internetteki kampanyalı sitelerdekilere sakın gitmeyin hatta :) kesinlikle cilt bakımıyla alakası olmuyor yaptıkları şeylerin:)

canım şimdiden geçmiş olsun demek istiyorum. the body shop ürünlerini bende kullandım üstelik 300tl ödeyip çıktım sonuç berbat yüzümü iğrenç yaptı kadınla kavga etmeye gittim bunlar olağan şeyler dedi 2 ay boyunca sürer mi!!!!
her ürüne 2 ay veriyorum ve the body shop ürünleri mahvetti cildimi. leke açmak için kullanıyodum............

şimdi sadece doğal ürünler kullanıyorum ve cildim hiç olmadığı kadar ışıl ışıl olmaya başladı:1:
yüz temizleyicim:kil sabunu
toniğim: LAVANTA SUYUU :))))
lavanta suyunu çok seviyorum kesinlikle kullanmalısın :)

kese dediğimiz olay peelin zaten, bence bu konuda peeling ürünleriyle aynı etkiyi sağlayabiliriz.
cilt bakımı yapılan merkezlerde siyah noktaların sıkılarak temizlendiğini okumuştum. bu da pek sağlıklı değil galiba :/
nemlendirici olarak önerebileceğiniz bir marka var mı? nivea iyi diye düşünürdüm ama artık karalama kampanyası mı bilmiyorum, tüylenme yaptığını okudum :/ kararsız kaldım. şu an nemlendirici kullanmıyorum.

tatlım nivea hiç iyi değil kullanma bence :/

canım şimdiden geçmiş olsun demek istiyorum. the body shop ürünlerini bende kullandım üstelik 300tl ödeyip çıktım sonuç berbat yüzümü iğrenç yaptı kadınla kavga etmeye gittim bunlar olağan şeyler dedi 2 ay boyunca sürer mi!!!!
her ürüne 2 ay veriyorum ve the body shop ürünleri mahvetti cildimi. leke açmak için kullanıyodum............

şimdi sadece doğal ürünler kullanıyorum ve cildim hiç olmadığı kadar ışıl ışıl olmaya başladı:1:
yüz temizleyicim:kil sabunu
toniğim: LAVANTA SUYUU :))))
lavanta suyunu çok seviyorum kesinlikle kullanmalısın :)

canım bu sabunun markası ne herhangi bir aktardan mı aldın? bi de lavanta suyu ne açıklar mısın biraz. cilt tipinide merak ettim fazla soru sordum ama kusura bakma :)

Back
X