Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Softec der susarımDay’s doctor
Softec
Days bende yalancı pozitiflik gösterdin
Buda
Bende de Day’s ve Surelab pozitif gösterdi ama Softec göstermiyorDays bende yalancı pozitiflik gösterdin
Buda frelyy
Kaç gün varBende de Day’s ve Surelab pozitif gösterdi ama Softec göstermiyor
Bunlarda geçen aydan prodoctor neye güvenicez şaşırdık en iyisi predictotmuş ama oda çok pahalıBende de Day’s ve Surelab pozitif gösterdi ama Softec göstermiyor
Ne yaptın arkadaşım döngün nasılSoftec der susarım
7 gün geçtiKaç gün var
Napim canımın içi aynı son regl tarihimi bilmiyorum istesem bulurum ama bulmakta istemiyorum unutmaya çalışıyorum olmuyo vardır Allah'ın bir bildiğNe yaptın arkadaşım döngün nasıl
Sat batlarımız aynı hayırlısı bakalımNapim canımın içi aynı son regl tarihimi bilmiyorum istesem bulurum ama bulmakta istemiyorum unutmaya çalışıyorum olmuyo vardır Allah'ın bir bildiğ
Varmı sende bi gelişmeeSat batlarımız aynı hayırlısı bakalım
Hsg çekildim sonuç gösterdim bir şey yok dedi dosyanı tamamla aşılama yapalım dedi ama seneden kaybediyoruz nişana kadar bekleyeceğiz artıkVarmı sende bi gelişmee
Tükürük stres testi istedi bugünVarmı sende bi gelişmee
Hangi doktora gidiyosun kuzum hangi şehirHsg çekildim sonuç gösterdim bir şey yok dedi dosyanı tamamla aşılama yapalım dedi ama seneden kaybediyoruz nişana kadar bekleyeceğiz artık
Surelab pozitif diyorsa pozitiftir kan verin :)Bende de Day’s ve Surelab pozitif gösterdi ama Softec göstermiyor
Kanda negatif testte hâlâ pozitif gözüküyorSurelab pozitif diyorsa pozitiftir kan verin :)
İstanbul Ümraniye infertilite bölümü herşeyi yapıyorlar sırayla herşeye bakıyorlarHangi doktora gidiyosun kuzum hangi şehir