Canim benimde bozuldu supurgem ama su fitlreliydi benimkisi..Arastirirken hem buharla temizleyen hemde sulu supurge islevini goren bir model buldum su anda pahali geldi alamadim..Yine ayni supurgemden ismarladim 2 haftaya kadar gelicekmis...
Senin su ihlasin dediginin fiyati ne kadardi ogrenebilirmiyim.?
Tozlada ugrasmak istemiyorsan sulu olanlari tavsiye ederim..Cok farkediyor hele kucuk cocuklarinda varsa hiç dusunme derim ben...
tatlım bende ihlasınki var annemde de libelle var
bende annemin libellesini almıştım denemek için sonra gittim dijital diye ihlasınkini aldım :çok üzgünüm: şimdi libelle almadığıma çok pişmanım çünkü libelle daha güzel ve dijitalinide çıkardı şiddetle libelle tavsiye ederim
evet çok pahallı, eşim ne der bilmiyorum. bu fikre yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum. kaydirigubbakcemile3 ama dedim ya fikir almadan kullananlardan, almak da istemiyorum. sonuçta kullanan kadınlar ve doğru yerde paylaşım bekliyorum dimi ama :enbuyukkk:
sen hangi markayı kullanıyosun memnunmusun bari
Benimki Karcher'di...Yine aynisindan ismarladim..Aslinda gozum baska modelinde kaldi (su buharli olanlarda(( )
Ben 299 Euro ya ismarladim....5 yil garantisi ile birlikte bana 339 'a geldi maalesef .... fisfisfis fisfisfis
ay cnm yaaaa, sitesine bakıyorum ama hiç bi tanıtımı yok. libelleden memnun olanda çok olmayanda. işte bu yüzden karar veremiyorum bunlara. peki ikisininde kullanımını bilen biri olarak libellenin sence nesi daha iyi. seni sıkmazsam cevaplarmısın. teşekkürler
canım libelle daha hafif ve istersen halı yıkamalı alıyorsun istersen halı yıkamasız bence halı yıkamasız daha iyi ve libelle daha sağlam ama ihlasın parçaları çok dandik(plastik) malzemesi hemen kırılıyor benimkinin 3 yılda kırılmadığı parçası kalmadı birde parçasına 10 yıllık garantisi var çok sağlam demişlerdi:mymeka: sorum birtek bende değil komşumunda defalarca kırıldı hatta benden birkere kullanmalık parçasını bile aldı
valla ihlası gelip tanıtmışlardı baya beğenmiştim. o dövme aparatı muhteşem. birde libelleye bakayım.onunda tanıtımını istiyim bari. napim. karcherin buharlı olanıda süper nette tanıtımını izledim. onunda ev tanıtımını isterim. ondan sonra karar veririm diyorum
ya daaaa dövme aparatı rowenta silence (yanlış yazmışolabilirim) da da varmış,o da fena temizliyormuş,bir ondan bir de arçelik buharikadan alırım diyorum buhar için. şu buharlı temizliğe taktım valla. ayyy kafam çok karışık kızlar. siz genede tavsiyelerinizi esirgemeyin benden. okuyorum ben. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?