Hangi temizlik robotu? Deneyimlere ihtiyacım var.

YeniBahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
103
1
116
44
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

benim Fakir Kaiser elektrikli süpürgem var ama hiç mi hiç memnun değilim. kullanışsız. toz torbasız ama temizlemesi çok fena. içini temzilerken resmen tozla boğuıiuyorum ve nefret eder oldum. istediğim gibi çekmiyorda zaten. 3-4 ay evvel ihlastan gelip şu meşhur temizlik robotlarının tanıtımı yaptılar . güzeldi, hele de o darbeli süpürme aparatı hayran oldum valla. benim halıyı söktü resmen.

Ama emin olamıyorum. nette araştırıyorum, kimi çok memnun kimi hiç değil. parası çok fazla evet. borç harç bişey alıcam ama. taktım evdeki toz al al bitmiyo.

LÜTFEN DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIN BANA YARDIMCI OLUN .
SEVGİLER

arkadaşlar okuyup geçmeyelim lütfen. gerçekten önemli benim için. 4 yaşında bir oğlum ve doğmamış bir bebeğim var bıktım bu toz meselesinden. giriş katta oturuyorum. ne kadar temzilesemde gene toz var gene toz var. bilgisi duyumu veya deneyimi olan arkadaşlar lütfen paylaşsınm benimle. teşekkürler...

Canim benimde bozuldu supurgem ama su fitlreliydi benimkisi..Arastirirken hem buharla temizleyen hemde sulu supurge islevini goren bir model buldum su anda pahali geldi alamadim..Yine ayni supurgemden ismarladim 2 haftaya kadar gelicekmis...
Senin su ihlasin dediginin fiyati ne kadardi ogrenebilirmiyim.?
Tozlada ugrasmak istemiyorsan sulu olanlari tavsiye ederim..Cok farkediyor hele kucuk cocuklarinda varsa hiç dusunme derim ben...

bende de ihlasın temizlik robotu var. kesinlikle tavsiye ederim.evde toz namına bişey bırakmıyor.toz alma aparatı,koltuk arası aparatı..vs. var.suya çektiği için de temizlerken hiçbir problem yaşamıyorsun.içine koyduğun suya istediğin parfümü de koyabiliyorsun ve bu sayede evin içi mis gibi kokuyor.kesinlikle tavsiye ediyorum.

evet çok pahallı, eşim ne der bilmiyorum. bu fikre yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum. kaydirigubbakcemile3 ama dedim ya fikir almadan kullananlardan, almak da istemiyorum. sonuçta kullanan kadınlar ve doğru yerde paylaşım bekliyorum dimi ama :enbuyukkk:
sen hangi markayı kullanıyosun memnunmusun bari

tatlım bende ihlasınki var annemde de libelle var
bende annemin libellesini almıştım denemek için sonra gittim dijital diye ihlasınkini aldım :çok üzgünüm: şimdi libelle almadığıma çok pişmanım çünkü libelle daha güzel ve dijitalinide çıkardı şiddetle libelle tavsiye ederim

ay cnm yaaaa, sitesine bakıyorum ama hiç bi tanıtımı yok. libelleden memnun olanda çok olmayanda. işte bu yüzden karar veremiyorum bunlara. peki ikisininde kullanımını bilen biri olarak libellenin sence nesi daha iyi. seni sıkmazsam cevaplarmısın. teşekkürler

Benimki Karcher'di...Yine aynisindan ismarladim..Aslinda gozum baska modelinde kaldi (su buharli olanlarda (( )
Ben 299 Euro ya ismarladim....5 yil garantisi ile birlikte bana 339 'a geldi maalesef .... fisfisfis fisfisfis

Benimki Karcher'di...Yine aynisindan ismarladim..Aslinda gozum baska modelinde kaldi (su buharli olanlarda (( )
Ben 299 Euro ya ismarladim....5 yil garantisi ile birlikte bana 339 'a geldi maalesef .... fisfisfis fisfisfis

ayyyyy evet evet bende nette araştırırken gördüm.tanıtımını izledim hayran kaldım ama ne kadardır hiç bilmiyorum baya pahallıdır. acaba gerçekten o kadar iyimi. buharıyla yapılmayan şey yok. benimde aklım onda kaldı. kullanan biri çıksada bahsetse keşke.

canım libelle daha hafif ve istersen halı yıkamalı alıyorsun istersen halı yıkamasız bence halı yıkamasız daha iyi ve libelle daha sağlam ama ihlasın parçaları çok dandik(plastik) malzemesi hemen kırılıyor benimkinin 3 yılda kırılmadığı parçası kalmadı birde parçasına 10 yıllık garantisi var çok sağlam demişlerdi:mymeka: sorum birtek bende değil komşumunda defalarca kırıldı hatta benden birkere kullanmalık parçasını bile aldı

:uhm: okadar diyosun. peki ayıptır sorması kaça bu libelle

bende ihlasın robotunu kullanıyorum 2sene oldu alalı 1.650 ytl ye almıştk valla kulanmadan kullanmaya fark var ben günlüğümede onu kullanıyorum ve hiç bir sorun yok şimdiye kadar hemde hiç normal başlığını kullanmıyorum hep döver başlığını kullanıyorum hiç toz kalmıyor bir yerde toz almayıda geciktiriyo libellenin servislerinde sorun var heryerde yok ewt ihlas pahalı ve çok nazik bi robot ama okadar para verdikten sonra biraz dikkat de gerekiyo bence biraz özen de istiyo ama bence değer kesinlikle ihlas diyorum

thomas ın temizlik robotu da var bir arkadaşta vardı..arkadaş çok ağır ve kullanımının zor olduğunu söyledi..çok iyi temizliyor bir halıdan çamur gibi su çıkıyor ama belim kırılıyor artık kullanmayı bıraktım boşyere aldım dedi..ihlasın tamizlik robotu nasıl normal süpürge gibi mi ağırlığı ve kullanımı...ben de thomas alacaktım ama vazgeçtim...sonuçta o kadar para veriyorsun çok yorucu birşeyse canımıza yazık valla bunun ilerde bel ağrısı fıtığı mıtığı var...zaten çok yoruluyoruz :bbo:bir de thomasın fiyatı da 1300-1500 arasıymış..alman malı..parçaları falan da iyiymiş ama söylediğim gibi yani...
bu arada ben bosh bsg-82213 ergomaxx süpürgeyi öneriyorum..susuz ama hepa filtreli tozu dışarı vermiyor.emiş gücü 400 wat mış bu elektrik wattı değil o 2200 heralde..ama 400 şuan piyasadaki en yüksek emiş gücü..sulu süpürge kullanımı da zormuş..ama şahsen ben çok para vermemek için ve ayrı halı yıkama makinem olduğu için bosh aldım 400 tlye...şiddetle tavsiya ederim..halılar parlıyor resmen..

bir şey soracam arkadaşlar bu ihlas dediğinizle rainbov aynı mı..çünkü ranbov un tanıtımına gelenler ihlas mağazası yetkilileri diye biliyorum..bu arada ihlasın parçaları falan çabuk kırılıyor diyen arkadaşlar var eğer rainbovsa yanılıyorlar çünkü benin arkadaşımda rainbov var ve çok sağlam diyor bütün parçaları demir falanmış...cevaplarsanız bilenler kullananlar memnun olurum..a.s

bende libelleyi kullanıyorum alalı bir ay filan oldu.ama temizliği hemen farkettirdi.güya titizim temizim diye gecinirdim.onu aldıktan sonra utandım kendimden.nasıl pislik çıkıyor bir bilseniz.ihlas mı alsam yoksa libelle mi diye baya bi düşünmüştüm.libelle tanıtımına gelen kişi hemserimiz çıktı.baya konustuk tanıtım filan aldım bende.aldığıma da şu an çok memnunum hem kibar tasınması çok kolay kablosu çok uzun benim için çok iyi.temizliğinden de memnunum sadece parası çok 1500 taksit yaptırdık.bütcemize göre.evi temizledikten sonra çıkan kiri görünce iyiki almısım diyorum

benım annemde var ıhlasın kı kesınlıkle tavsıye ederım süper bı makına 3_4 sene önce 1500 cıvarında aldı annem dövme aparatı mucıze gıbı bırsey zaten. temız dedıgın evı supurdukten sonra suya baktıgında ınanamıyosun suyunn pıslıgıne kesinlikle tavsıye ederım parcası kırılıyo falan demıs arkadaslar sadece bı lastıgı kopmustu annemın onuda servısten gelıp degıstırdıler su an bı sorun yok ve servısıde cok ılgılenıyo her ay arayıp bı sorun varmı ıhtıyacınız varmı dıye soruyolar bende ıstıyorum bu aralar bende takmıs durumdayım arastırıyorum ama ıhlasınkı cok pahalı gelıyor dıgerlerı de içime sinmiyo ihlası gördükten sonra baska model almak ıstemıyorum bıraz daha bekleyıp ihlasınkini almak istiyorum küçük cocugunda varmıs kesinlikle düşünmeden al derim şiddettle tavsıye ederım

valla ihlası gelip tanıtmışlardı baya beğenmiştim. o dövme aparatı muhteşem. birde libelleye bakayım.onunda tanıtımını istiyim bari. napim. karcherin buharlı olanıda süper nette tanıtımını izledim. onunda ev tanıtımını isterim. ondan sonra karar veririm diyorum

ya daaaa dövme aparatı rowenta silence (yanlış yazmışolabilirim) da da varmış,o da fena temizliyormuş,bir ondan bir de arçelik buharikadan alırım diyorum buhar için. şu buharlı temizliğe taktım valla. ayyy kafam çok karışık kızlar. siz genede tavsiyelerinizi esirgemeyin benden. okuyorum ben. sevgiler

bende alıcam ama aynen senin gibi çok kararsızım. ihlas ve libella arasında kaldım.ihlası kayınvalidem kullanıyor çok memnun.evde eskisi gibi toz olmutor kesinlikle.toz almayı geciktiriyor.arada bende alıp evi temizliyorum acayip pislik çıkıyor yeni yıkanmış halıdan bile.ama cok ağır canım ya.ben bide zayıfım çok.açok yoruyor beni.bu yüzden libella almayı düşünüyorum ama net karar veremedim yinede. libellayı denemedim ama kullanan bi tanıdığım çok memnun.ayrıca ihlasdan daha sessiz çalışıyormuş ve daha hafifmiş. bide ihlas aşırı gürültü yapıyor canım resmen kafa şişiriyor.bi yerleri kirlenince daha çok ses yapıyormuş servisten gelip temizliyorlar bi kaç ay sonra yine aşırı gürültülü olmaya başlıyor.temizliğine diyecek söz yok ama.

gel biz seninle libella alalım canım atalım şu fakirlerikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…