Hangi telefonu almalı?

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
41
Kızlar bu aralar morelim bozuk ve alışverişin dibine vuruyorum her gün her gün.derken şürekli şarjı biten cep telefonumu değiştireyim dedim.geçen nisanda almıştım, 600 e yerli marka.genel anlamda memnundum ama şarjı bitiyor.günde üç kez dolduruyorum şarjı.
evde kırık dökük bir laptopım var pek kullanmam.benim ihtiyacım, hem cep telefonu hem bilgisayar niyetiyle kullanıcam.film seyredicem, bişiler yazıp çizicem.büyük ekran en az 6 inh olmalı, şarjı iyi gitmali, fotoğrafı da iyi çekmeli.
samsunf a9'u beğendim.internet fiyatı ,3700 müş, mağaza fiyatı 4.100.arkadaşlar telefona bayıldım, mağazada denedim.
ama sizce 3700 verilmeli mi cep telefonuna, maaşım 3000 lira.
ya da sizin çok memnun kaldığınız alternatif cep telefonları var mı?

Eğer laptop vs. almayacaksanız o fiyat normal.
Bugün en kötü laptoplar 3000'den aşağı değil.Madem iyi telefon olsun laptop olmasın diyorsunuz,biraz yorumlara falan göz atın İnternette kafanıza yatarsa alın gitsin.
Bir de bir şeyler yazıp çizeceğim demişsiniz,bence Note serisine bir bakın.Samsung'un diğer serilerini beğenmiyorum,ama Note serisi bence gayet hoş.Son çıkan Note 9 du sanırım,batarya olarak da aşırı iyi dediklerini duydum ( iyi araştırın ),ama maalesef fiyat olarak yazdığınızın 2 katı falandır...

Eğer laptop vs. almayacaksanız o fiyat normal.
Bugün en kötü laptoplar 3000'den aşağı değil.Madem iyi telefon olsun laptop olmasın diyorsunuz,biraz yorumlara falan göz atın İnternette kafanıza yatarsa alın gitsin.
Bir de bir şeyler yazıp çizeceğim demişsiniz,bence Note serisine bir bakın.Samsung'un diğer serilerini beğenmiyorum,ama Note serisi bence gayet hoş.Son çıkan Note 9 du sanırım,batarya olarak da aşırı iyi dediklerini duydum ( iyi araştırın ),ama maalesef fiyat olarak yazdığınızın 2 katı falandır...
laptop alacak durumum yok.

bir samsung hastasiyim ama huawei p20 lite elimdeki telefon ve performansi harika birdaha samaung almayi dusunmuyorum acikcasi

şu an en çok satılan marka samsung.2012 de aldım ve halen çalışan bir samsung galaxy de mevcut evde.çok sağlam.denize düştü hem de iki kez ve halen çalışıyo.şans işi elektronik bence biraz
En çok satılması en başarılı ürünü ürettiklerini göstermez. Bu şekilde düşünerek hata yapmamanızı öneririm.
Siz bilirsiniz.

Bende de ıphone 7 plus var. İlk başta kullanmak zor geldi bana, samsugdan sonra. Şimdi alıştım. Fiyati şuan ne kadardır bilmiyorum ama ıphone iyi marka geliyor bana.

Ben veririm. Laptopum, tabletim ve profesyonel fotoğraf makinam olmasına rağmen film izlemek, foto video çekmek, gündemi takip etmek,sosyal medyaya girmek, kkda dolaşmak vs için hep telefon elimde. Hiç diğerlerine ihtiyaç duymuyorum. O yüzden telefona iyi para veririm ben.

Huawei mate 10 lite kullanıyorum aşırı memnunum mate 20 lite ile arasında pek fark yok. Mate 10 lite alabilirsin ya da biraz daha para veririm dersen mate 10 pro almalısın

X