• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Telefon?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.667
6.062
198
2500 TLye kadar bütçem var.
Daha önce Galaxy S4 kullandım, şuanda da iPhone 4s kullanıyorum.
Seçenekler şunlar :
- Samsung Galaxy S6
- Sony Xperia Z5
- iPhone 6S
- LG G4

önceliğim kamera ve hız. kassın istemiyorum, sanırım sarj olarak en önde zaten Sony.
bu telefonları kullanan var mı?

Seçenekler şunlar :
- Samsung Galaxy S6
- Sony Xperia Z5
- iPhone 6S
- LG G4

önceliğim kamera ve hız. kassın istemiyorum, sanırım sarj olarak en önde zaten Sony.

Sony Xperia Z5 i öneririm. Yalnz kamera olarak sony netlik olayını abartmış. Bu yüzden pembeleşme sorunu vardı xperia ların eskilerde. Z5 te olmayabilir.

Ondan sonra 2. seçenek de iphone 6s. Ancak 64 gb bile hafıza olarak yetmiyor. S4 teki gibi hafıza kartı kullanımından sonra canınızı sıkabilir. Şarjı hiç söylemiyorum bile..

Sony Xperia Z5 i öneririm. Yalnz kamera olarak sony netlik olayını abartmış. Bu yüzden pembeleşme sorunu vardı xperia ların eskilerde. Z5 te olmayabilir.

Ondan sonra 2. seçenek de iphone 6s. Ancak 64 gb bile hafıza olarak yetmiyor. S4 teki gibi hafıza kartı kullanımından sonra canınızı sıkabilir. Şarjı hiç söylemiyorum bile..
o yüzden aslında iphone 6s i seçeneklerimin arasından kaldırdım..
teşekkür ederim

Seçenekler şunlar :
- Samsung Galaxy S6
- Sony Xperia Z5
- iPhone 6S
- LG G4

Merhaba telefon aldınız mı bilmiyorum ama bu seçeneklerin dışında bi öneride bulunmak istedim :)
Önceliğim benimde camera hız ve sarj olduğu için bir ay araştırma yaptım ve samsung j7 aldım .
Hd görüntü kalitesi , nerdeyse 2 gün dayanan şarjı (sürekli telefon elimde bi dünya uygulama indirdim) 13 mp kamerası , 8 çekirdek ve gerçekten çok çok hızlı . Anında giriyor nereye istersem . Ekranı da baya büyük . Kuznim ilk gördüğünde not 4 mü aldın diye sordu not serisine benziyor dış görünüş olarak . Sony xperia , general mobile kullandım ama samsung gibisi yok gerçekten . Ben çok memnunum . Tavsiye ederim :)

Back