Gebeliğe Hazırlık Hangi telefon uygulaması?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bernaayaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
1.581
1.272
133
Biliyorsunuz regl takibi ve doğurganlık için çok fazla uygulama var. Ben de Flo kullanıyorum 6 aydır ama hiç memnun değilim. Pozitif ovulasyon testi girsem bile yumurtlamamı 3-4 gün sonrası olarak gösterebiliyor. Saat dilimi değiştirince de kafası tümden karışıyor. O yüzden Ovia indirdim onda da vucut sıcaklığını fahrenheit cinsinden almak zorundasınız. Şu an fertility Friend kullanıyorum. Yalnız ara yüzü kullanışlı değil, aşırı detay var. Bazal vücut sıcaklığı takibi yapıyorsanız harika (algoritması çok iyi) ama ne kadar süre sıcaklık takibi yaparım bilmiyorum. Siz hangi uygulamayı kullanıyorsunuz? Var mı önerebileceğiniz ara yüzü kolay ve sade, hesaplamaları tutarlı bir uygulama?

Ben pepapp kullandım öyle detaylı bir durumu yok sadece regl gününü ve ovulasyon yani yumurtlama dönemini gösteriyor,notlar alabiliyorsun benim işimi gördü. Ovulasyon günün genelde bir ya da iki gün önce olurdu.

Ben garanti bir yöntem olduğunu düşünmüyorum bu yöntemin bazen yumurta daha erken veya geç çatlayabiliyor en iyisi gün aşırı ilişki o zaman ovülasyonu kaçırmak gibi bir sorununuz olmayacaktır.

Ben garanti bir yöntem olduğunu düşünmüyorum bu yöntemin bazen yumurta daha erken veya geç çatlayabiliyor en iyisi gün aşırı ilişki o zaman ovülasyonu kaçırmak gibi bir sorununuz olmayacaktır.
Zaten takvim yöntemini kullanmıyorum. Ovulasyon testi kullanıyorum ve bazal vücut sıcaklığını takip ediyorum. Bütün bunları da derli toplu tutmak için uygulama iyi oluyor.

Back