• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi süt saklama poşetlerinden almalıyım?acil bakarmısınız?

s_eker

ŞükürlerOlsunAllah'ımSana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
407
3
118
Bursa
arkadaşlar ben şimdiye kadar lansinoh süt saklama poşetini kullandım sorun yaşamadım ama şimdi almak için baktım aldığım internet sitesinden tamamen kaldırılmış bu beni düşündürdü.sizler ne marka kullanıyorsunuz?birde süt saklama poşetinde olması gereken bir belge varmış hangisinde var acaba?

Son düzenleme:
kimse süt saklama poşeti kullanmıyormu:çok üzgünüm:.internetten siparş vereceğim yorumlarınızı bekliyorumm:uhm::çok üzgünüm:

Süt saklama poşetini ilk defa duydum. Genelde kapalı kaplarda saklayın diyordu doktorlar. Ama saklamaya ihtiyaç duymadığım için tam bilemiyorum.

medela kullaniyorum, pompayla uyumlu oldugu icin aldim, medela pompaya medela poseti takabiliyorsun, kolay oluyor, diger markalardan alsam kaba sagdiktan sonra posete aktarmam gerekecekti...simdilik sorun cikmadi, 20 tanesi 30a aldim

ben de lansinoh kullanıyorum gayet güzel. bir şikayetim yok

medela daha güzel , lansinoh da kullandım ama o hava almaya daha müsait uzun olduğu için .. ben spectra ve medela'dan çok memnunum

lansinoh kullanıyordum.4 paket aldım şimdiye kadar.henüz işe başlamadığım için şimdiye kadar bebeğime verme gereği duymamıştım.ama ek gıdalara geçince kaşık mamasını onlarla yapmak istedim. ama sütlerde çok kötü bir koku oluşmuştu. en yeni tarihlilerde bile mevcut bu koku. şimdi hepsini atmayı düşünüyorum. giden bir dondurucu dolusu süte mi yanayım poşetlere verdiğim bir ton parayamı bilmiyorum. diğer markalşarı denemedim ama lansinoh ta böyle bir sorun yaşadım

medelanın küçük şişeleri var çok güzel tavsiye ederim

lansinoh kullanıyordum.4 paket aldım şimdiye kadar.henüz işe başlamadığım için şimdiye kadar bebeğime verme gereği duymamıştım.ama ek gıdalara geçince kaşık mamasını onlarla yapmak istedim. ama sütlerde çok kötü bir koku oluşmuştu. en yeni tarihlilerde bile mevcut bu koku. şimdi hepsini atmayı düşünüyorum. giden bir dondurucu dolusu süte mi yanayım poşetlere verdiğim bir ton parayamı bilmiyorum. diğer markalşarı denemedim ama lansinoh ta böyle bir sorun yaşadım

aynı sorunu bende yaşadım

bende de aynı sorun oldu. acaba dedim ben mi yanlış çözdürüdm ama demekki poşetlerde sorun varmış. neden böyle oluyo acaba? daha dondurucumda 4 poşet süt var. bir de no-frosttsn çıkan sütü nasıl çözdürmeliyiz? bir yerde buzdolabının alt tarafında bekletin yazıyor, bir yerde de benmari usulü eritin diyor. karar veremedim:44:

Ben lansinohun saklama poşetlerinden almıştım.3 ay dondurucuda sakladım sütlerimi.
Çıkarttığımda hiç bir sorunla karşılaşmadım,hatta tadına bile bakmıştım,kokuda hiç olmadı.

Ben dondurucudan çıkarttığımda,sıcak su dolu kaseye koyuyorum 10 dk.içinde vermeye hazır hale geliyor.

Back