Arkadaslar daha onceki konumda da anlattigim uzere en buyuk derdim şu an sütümün cok azalması...artirma calismalari yapiyorum bi taraftan da süt sagmaya basladim...fakat elimdeki lansinoh süt sagma makinasi cok bi ise yaramiyo...cekim gucu galiba cok az ki sagim yaptiktan sonra gogsumde çokça süt kaldigini farkediyorum..internetten arastirdim bu konuda en iyiler ameda ve aventmis....galiba bunlardan birini alacagim fakat hangisine karar veremedim...tecrubeli anneler bu konuda bana yardimci olursa cok sevinirim...siz hangisini kullandiniz...memnun kaldiniz mi...hangisini almaliyim...
Hastane tipine en yakini zaten amedaymış...ama ondan da memnun olmayanlar varmis...keske deneyip de birini secme sansim olsaydi...kiralanabilen yerlerde denesem de hangisi iyiyse onu satin alsam olur mu acaba...
Hastane tipine en yakini zaten amedaymış...ama ondan da memnun olmayanlar varmis...keske deneyip de birini secme sansim olsaydi...kiralanabilen yerlerde denesem de hangisi iyiyse onu satin alsam olur mu acaba...
Medela hastane tipi kiraladım fiyatı aylık 100 lira ve cok iyi sağıyor 60tl de sagmapompadi ve bibderonunu alıyorsunuz bana dogum yaptığım guven hastanesinde yonlendirler oradan kiraladım ama googledan kiralamak için tel var evinize bırakıyorlar çeşitleri var anlatırım karar verirseniz