hangi sporu yapmalıyım?

Zeruss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
1.273
2.704
Merhaba herkeze hayatı boyunca hiç spor yapmamış biri olarak sizden yardım istiyorum şuan 9kilo verdim fakat bacaklarım ve basenlerim hala aynı gibi küçülme yok karar verdim spor salonuna yazılmaya sizce fitness mi yoksa plates mi yapmalıyım bacaklarım çok yumuşak belim incecik hangisi bana iyi gelir birde kalçamda portakal kabuğu görüntüsü var bunlar sporla geçer mi prüzsüzleşir mi sürekli spor yapan deneyimli bayanlardan cevab bekliyorum nasıl incelir sıkılaşır bu bacaklar popo kızlar...Bu arada boyum 170 kilom 68

plates mutlaka
bır de koşabılırsınız
ayrıca mekik şınav eksik etmeyin
bacaklarınızı gerdirin sürekli kollarınıza da hafıf agırlıklar çalısarak koltuk altı sarkmalarını engelleyebilirsiniz
ve sanırım vermeniz gereken 13 kılo cıvarı daha var
kolay gelsın =)

Ahh şu kilodan bıktım artık tşk ederim canım tavsiyen için bnde plates düşünmüştüm birde yürüyüş bakalım sonuç ne olcak

Ahh şu kilodan bıktım artık tşk ederim canım tavsiyen için bnde plates düşünmüştüm birde yürüyüş bakalım sonuç ne olcak

yürüyüş yaparken özellıkle yürümek için çıkın bir de
baska bır işe baska bır yere gıderken yolu uzatmak falan boş
beyın sankı degısık bı sekılde kabul etmıyor
ozellıkle esofman gıyıp yürücem dıyerek cıkın ve tempolu yürüyün gerekırse bunun ıcın özel ayakkabı gıyın
rahat olun kı aralarda koşun da yani<=)

inş yumoş bacaklarım sıkılaşırrr canım ya plates salonu yok burda malum bileciktym küçük yer sadce fitness salonu var platesi evde yaparım artık

inş yumoş bacaklarım sıkılaşırrr canım ya plates salonu yok burda malum bileciktym küçük yer sadce fitness salonu var platesi evde yaparım artık

evde yap ya dogru sekılde yaptıktan sonra olur
kardesım evde yapıyor sureklı setını aldı hem de oldukca ucuz

pilates yapmalısın dahada ince gözükürsün ve böylelikle selülitlerin gider tabi suyla destekle bunu

arkadaşlar kesinlikle plates öneriyorum ebru şallının videolarıyla yapın özellikle ben müthiş kilo verdim çok kilolu değildim 54 kiloydum şuan tam 50 yim ve belim müthiş şekilde inceldi kalçam sıkılaştı bacaklarımda öyle 34 beden pantolonlar bile kayıyo üstümden şuan 60 cm lik bi belim var 91 cm kalça göğüslere bişi yapamıyoruz onlarda 80 şuan gerçekten fiziğimi çok beğeniyolar sizede tavsiyemm

ben spor da usta değilim 6 ay boyunca aerobic ve step gittim hocama plates yazılmak istediğimi söylediğim de kilonu ver öyle gel plates vucudu şekillendirmek ve korumak için demişti... ısrarla ve hatta sınıfta birkaç arkadaşa aynı şeyi söyledi platese gelsenizde işe yaramaz kilolarınızı verin de gelin dedi(fazlalığım 8kg) kg verebileceğimizi ama zor gideceğini söylemişti... ama platesle kg verrken pürüzsüz olacağını bildirmişti..

ama bizim ki belediye tesisiydi ve hoca şekillendirmek (selülit sarkma vs. yok etmek için) üzere hareketler yaptırdığını söylüyordu...

bence arebic ve stepi yapmanızı öneririm öncelkle olarak daha sonra pilates

Basen eritici egzersizler yapın. 100den baslatin onlari her gün arttirin. Pilates iyidir ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…