Merhaba herkeze hayatı boyunca hiç spor yapmamış biri olarak sizden yardım istiyorum şuan 9kilo verdim fakat bacaklarım ve basenlerim hala aynı gibi küçülme yok karar verdim spor salonuna yazılmaya sizce fitness mi yoksa plates mi yapmalıyım bacaklarım çok yumuşak belim incecik hangisi bana iyi gelir birde kalçamda portakal kabuğu görüntüsü var bunlar sporla geçer mi prüzsüzleşir mi sürekli spor yapan deneyimli bayanlardan cevab bekliyorum nasıl incelir sıkılaşır bu bacaklar popo kızlar...Bu arada boyum 170 kilom 68
Ahh şu kilodan bıktım artık tşk ederim canım tavsiyen için bnde plates düşünmüştüm birde yürüyüş bakalım sonuç ne olcakplates mutlaka
bır de koşabılırsınız
ayrıca mekik şınav eksik etmeyin
bacaklarınızı gerdirin sürekli kollarınıza da hafıf agırlıklar çalısarak koltuk altı sarkmalarını engelleyebilirsiniz
ve sanırım vermeniz gereken 13 kılo cıvarı daha var
kolay gelsın =)
Ahh şu kilodan bıktım artık tşk ederim canım tavsiyen için bnde plates düşünmüştüm birde yürüyüş bakalım sonuç ne olcak
inş yumoş bacaklarım sıkılaşırrr canım ya plates salonu yok burda malum bileciktym küçük yer sadce fitness salonu var platesi evde yaparım artıkyürüyüş yaparken özellıkle yürümek için çıkın bir de
baska bır işe baska bır yere gıderken yolu uzatmak falan boş
beyın sankı degısık bı sekılde kabul etmıyor
ozellıkle esofman gıyıp yürücem dıyerek cıkın ve tempolu yürüyün gerekırse bunun ıcın özel ayakkabı gıyın
rahat olun kı aralarda koşun da yani<=)
inş yumoş bacaklarım sıkılaşırrr canım ya plates salonu yok burda malum bileciktym küçük yer sadce fitness salonu var platesi evde yaparım artık
Setini bnde aldım Canm yarına başlrm artıkevde yap ya dogru sekılde yaptıktan sonra olur
kardesım evde yapıyor sureklı setını aldı hem de oldukca ucuz
pilates yapmalısın dahada ince gözükürsün ve böylelikle selülitlerin gider tabi suyla destekle bunuMerhaba herkeze hayatı boyunca hiç spor yapmamış biri olarak sizden yardım istiyorum şuan 9kilo verdim fakat bacaklarım ve basenlerim hala aynı gibi küçülme yok karar verdim spor salonuna yazılmaya sizce fitness mi yoksa plates mi yapmalıyım bacaklarım çok yumuşak belim incecik hangisi bana iyi gelir birde kalçamda portakal kabuğu görüntüsü var bunlar sporla geçer mi prüzsüzleşir mi sürekli spor yapan deneyimli bayanlardan cevab bekliyorum nasıl incelir sıkılaşır bu bacaklar popo kızlar...Bu arada boyum 170 kilom 68