Kontakt Lens Hangi Solotica?

Pufpuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
88
1
Kızlar bana yardım eder misiniz?
Sarışın ve beyaz tenliyim, Temmuzda düğünüm var o tarihe kadar solaryuma giriyorum.

Gözlerim koyu kahverengi şu aralar rainbow giallo kullanıyorum memnunum doğal duruyor, ama quartzolar da çok hoşuma gidiyor.

Hidrocor quartzo düşünüyorum haresiz daha doğal oluyor diye ama siz ne önerirsiniz? Esmeralda ve topaziolar da hoşuma gidiyor. Gözlerim çıkık değil ve küçük yani lensler genel olarak doğal duruyorlar.

Düğünümde takmak için solotica sipariş ediyorum hangisi uygun olur, hareli mi haresiz mi bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Ben kullanmadım ama solotica alacağım yakında o yüzden araştırmalarına göre cevaplayım=)
Quartzonun haresiz olanı yok.Sadece natural colors serisinde var ve ince bir haresi var.Soluk tenlilerde pek hoş durmuyor.Quartzo, topazio ve esmeralda soloticanın en opak lensleridir, gözün rengini çok açıyorlar o yüzden en riskli lensler olarak düşünüyorum.Koyu renk gözlü olup memnun kalmayanlar olabiliyor, açık renk gözlerde daha doğal duruyorlar genellikle.Daha doğal renklerle başlansa daha iyi olur.
Cor serisi haresizdir,ben onları daha doğal buluyorum.
Charm serisi, natural colors serisinden daha kalın haresi olan seridir.Koyu renklerde hare göze batmayıp güzel bir görünüm verirken, açık renklerde bazen hoş durmadığı oluyor, benim fikrim tabiki.

evet quartzonun serisi olan naturel colors serisinde belli belirsiz bi hare var
yani hareli haresiz quartzo diye ayrılmıyor tek bi seri.
yani öyle cok göze batmıyor zaten bronzlasıyorsan quartzo güzel durur :jeyyar:

bence kendi gözlerinle olmalısın düğününde.o gün bir daha geri gelmicek bir sürü foto çekilecek.20 yıl sonra çocukların anne bu ne demesin :)
eğer diğer zamanlar için değişiklik olsun dersen quartzo yanık yende güzel durur.ama bence düğününde takma.

canımm avatarımda gözmde quartzo var. normalde amazon açık yeşil kullanıyordum.soloticayı da beğendim ama amazon çok dahaa doğal duruyor. kırçıllı sarılar var amazonda .

Kızlar quartzo aldım ama düğünde takmıcam, giallo takmayı düşünüyorum:)Çok köklü bi değişiklik olmasın dedim, giallodan sonra quartzo çok belli bi lens gibi geldi. Ama güzel, özellikle fotoğraflarda güzel çıkıyo, onu da özel gecelerde filan kullanırım artık

Pufpuf hayirli olsun quartzolarin :)) cok güzel bi renk degil mi? Ama dedigin gibi insanin kendi dügünü gibi özel bir günde takilacak bi lens de degil.

Kızlar quartzo aldım ama düğünde takmıcam, giallo takmayı düşünüyorum:)Çok köklü bi değişiklik olmasın dedim, giallodan sonra quartzo çok belli bi lens gibi geldi. Ama güzel, özellikle fotoğraflarda güzel çıkıyo, onu da özel gecelerde filan kullanırım artık

hayırlı olsun pufpuf.güzel renktir quartzo.

quartzo bana hiç yakısmadı, beyaz tenli sarı saclıyorum zombi gibi olmustum, bugday ten ve siyah saca gusel duruyor

tsk ederim pineapples sana da hepsi yakisiyo canim benim opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kesinlkle esmerlere daha çok yakışıoo.. quartzo ilk taktığımda hiç hoşuma gitmemşti tam oturmamıştı gözüme ama aradan 4-5 gün geçtikten snra renk mükemmel durdu.gün ışığnda bile olmadı ve özellkle koyu tenle çok hoş duruyor.. fotoğraflarda da çok doğal çıkıyo

ben beyazım saçlarımda açık kumral. ve bendede çokgüzel durdu quartzo. o yüzden sadece esmerlere ve koyu saçlara gider fikrine katılmıyorum..

okycim sende her lens süper duruyor.ama bronz olursan yazın daha çarpıcı olacağın kesin canım.

Bence kesinlikle sarışınlara da yakışır, yani gözü doğal quartzo rengi olanların yüzde 95'i sarışın zaten.Siyah göz kalemi siyah rimelle harika oluyor, çok farklı bi havası oluyor ve zaten sarışın olanlarda kimse gözler lens mi diye düşünmüyor.

Ama benim sorunum quartzonun doğallıyıyla ilgili, yani çok bombeli, ya da rainbow giallodan sonra bana öyle geliyo dediğim gibi.
Fotoğraflarda güzel çıkıyor lens olduğu hiç ayırt edilmiyor ama normalde çok doğal durduğunu düşünmüyorum, ki benim gözlerim çukurdur ve hangi lensi taksam genelde doğal durur.
Akşamları ve bol fotoğraf çekiliceğim zamanlar takmayı düşünüyorum yine de duracak lenslerim.
Zevk meselesi tabi bu konuların hepsi.

X