• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangi soğuk çay ?

Hangi soğuk çay ?

• Ankete Katılan
    98

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.358
En iyi cevaplar
2
69.473
1.623
101
Sevgi dolu, büyük bir soğuk çay hikayesi...

Lipton, 150'nin üzerinde ülkenin hararetini dindiren dünyanın lider çay markasdır. Lipton, kurucusu Sir Thomas Lipton tarafından kurulduğu 1880'den beri en kaliteli çayı üretmektedir.

Coca-Cola, FUSE TEA ile Türkiye’de alkolsüz içecek pazarında ilk iki sırayı paylaşan Coca-Cola ve Fanta markalarına, bir yeni lider marka ekleyerek buzlu çay pazarının büyümesine katkı sağlayan ana oyunculardan biri olmayı hedefliyor.

Günlerden bir gün “Çayın sıcağını içen; yemeğin yanında, sokakta, sıcakta, parkta, bahçede soğuğunu da içmek ister” dedik. Ne de olsa biz çay içmeyi çok severiz, soğuk çayı da büyük bir keyifle içeriz dedik ve Çaykur didi ortaya çıktı.

Kızışan soğuk çay pazarında sizin tercihiniz hangisi ?

Fuse tea berbat, Didi'nin bergamot aromalısı dışındakiler pek bir şeye benzemiyor. Bir ara Nestea vardı(şimdi nerelerde bilmiyorum) onun limonlusunu beğeniyordum ben. Ama şu anda en iyisi Lipton.

Ayrıca Didi'nin o itici reklam filminde bahsettiği katkısız muhabbeti de koca bir yalan; her türlü katlı maddesi hepsinde mevcut.

Fuse tea berbat, Didi'nin bergamot aromalısı dışındakiler pek bir şeye benzemiyor. Bir ara Nestea vardı(şimdi nerelerde bilmiyorum) onun limonlusunu beğeniyordum ben. Ama şu anda en iyisi Lipton.

Ayrıca Didi'nin o itici reklam filminde bahsettiği katkısız muhabbeti de koca bir yalan; her türlü katlı maddesi hepsinde mevcut.

Coca Cola, Nestle olan işbirliğinin karşılıklı olarak sona ermesinden dolayı, Türkiye'de de satılan Nestea markalı buzlu çay markasını 30 Eylül'den itibaren satmayacağını açıkladığı basın toplantısında, yeni buzlu çay ürünü Fusetea'yı tanıttı.

ben pek sevmem içmem ama eşim lipton ice tea şeftali aromalısını çok beğeniyor.

ice tea green tea :16: az şekerli, hafif.. bayılıyorum ona :16:

Çaykurun Didi markalı soğuk çayı reklamını bende çok itici buluyorum.Bu yüzdende o markayı almak bile istemiyorum :19: Reklam gerçektende çok önemli..
Evde en çok tükettiğimiz soğuk içecek Lipton Ice tea Şeftali..Çocuklarda bende hepimiz beğenerek tüketiyoruz ..:16:

Benim adam ​da Ice Tea Limon içiyor, bende 1-2 yudum alıyorum arada, güzel.

Son düzenleme:
Ice Tea seviyorum.
Didi nin hem reklamı çok itici hem de tadını hiç beğenmedim. Yapmasa da olurmuş yani

bence didi bergamotu bir deneyin derim ...

Kesinlikle Didi bergamot...

Sabah bu konu açılmıştı orada da yazmıştım ,istisnasız her gün içiyorum , bence reklamlarda beni oynatmalılar :31:

Ice tea şeftali favorimdir yıllardır.
Didi yi deneyemiyorum her gördüğümde reklamı geliyor aklıma ve çok itici gerçekten. :31:

didi reklamı sadece bana sempatik geliyor galiba:9:hanım teyzemizi geçelim de dış sesin, "ne didiyse yaptık" deyişine bayılıyorummmm. tutup yanaklarını sıkasım geiyor:9:o derece. :37:ama soğuk çay içmek gibi bir adetim yok:68:oğlum reklamdan esinlenip almış ve , berbattı anne , dedi.:51:

Son düzenleme:
Kesinlikle Didi bergamot...

Sabah bu konu açılmıştı orada da yazmıştım ,istisnasız her gün içiyorum , bence reklamlarda beni oynatmalılar :31:

evet evet:52:
biri çıkıp önyargımızı silmeli:6:

evet evet:52:
biri çıkıp önyargımızı silmeli:6:

Didi teyze kadar prim yapar mıyım bilemem kuzum ama , bugün tüm gün alışverişteydim , İzmit sokaklarında elimde didi spontane beni çekseler yeterdi bence satış patlamasına :8:

Didi teyze kadar prim yapar mıyım bilemem kuzum ama , bugün tüm gün alışverişteydim , İzmit sokaklarında elimde didi spontane beni çekseler yeterdi bence satış patlamasına :8:

hahahah kuzum ya:52:

bence didi bergamotu bir deneyin derim ...

Geçen gece sende içene kadar Didi'ye burun kıvırıyordu eşim :ssz: sebebi reklamının itici gelmesiydi ama özellikle bergamot güzelmiş, bizimki didikolik oldu, çoğu kişi reklamını itici bulduğundan denemek istemiyor, bizimki de önyargılıydı fakat şimdi yanıldığını itiraf ediyor, dolap didi bergamot dolu:))

didinin reklemının nesi itici geliyorya aslımız bu sankı ingiliz asilzadesiyiz neyse herkesın kendı fıkrı ben didi limonlu sevıyorum zaten ondan önce soğuk çay falanda tuketmekten keyıf almazdım şu iceteanın her çeşidi denedım herkes sevıyor içiyor dıye hiç bi tad alamadım her defasında ,didi limonlu ıyıdır olsada içsek :5::5:

Back