Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hangi sitelerden

Ben şimdiye kadar wenice' nin kendi internet sitesinden alışveriş yaptım gayet güvenilir. fiyatları da çok uygun 3 güne elime ulaştı ürünleri de güzel. Mağazadan daha uygun fiyatları.
Bir de Bebefix diye bir internet sitesinen alışveriş yaptım ama pişman oldum 7 Haziranda sipariş verdim. 6 parça ürün aldım. Hala kargoya verilmiş değil parayı da kredi kartımdan çekmişler. İki ürünü stokta olmadığı halde stokta var gibi göstermişler ben de tesadüfen onları sipariş etmişim aradılar iptal ettirdiler fakat kredi kartıma halen geri ödeme de yapmadılar. Yani Bebefix isimli siteden memnun kalmadım. Bir daha kesinlikle bir şey almam. Size de tavsiye etmem.
Ayhançocuk diye bir site var ordan da pierre cardinin anakucağı- oto koltuğunu alacağım onu gözüme kestirdim. Ama daha sipariş etmedim.

bebefıx 3tür banada aynısını yapıor çok sinirlendim kızdım bu sefer dedim elınızde yoksa stokta yok yazın ne bu ya o kadar arastır et sonra bosa gıtsın.. sagol bakcam wenıcede

Civilimden alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. E-bebek ve Jokerden alışveriş yaptım onlardanda çok memnun kaldım. Wenice internet sitesinden alışveriş yaptım ama hiiiç memnun kalmadım istedigim bedenin büyügünü yollamışlar, geri iade istiyorum dedim. Kargoyu öderseniz olur dediler. Yanlış göndermeseydiniz dedim, elimizde bu vardı dediler

Ayhançocuk' dan pierre cardin oto koltuğu sipariş ettim sonunda 2 gün sonra elime ulaştı. Koltuk da güzelmiş aynı zamanda ana kucağı

ben bebefix' ten iki kere alışveriş yaptım ama hiç sorun yaşamadım ... hatta sipariş verdiğim bebek arabasının bir üst modelini göndermişlerdi hem de fiyat farkı almadan. sanırım şanslı günümdeymişim :)

Gerçekten şanslı günündeymişsin :) Ben ayın 7' sinde sipariş ettim. Bugün ayın 20' si hala kargoya verilmiş dahi değil yani hiçbir sitede böyle bir şey görmedim. Bugün yine aradım. İnternette sorun var şu an size döneceğiz dediler hadi bakalım inşallah dönerler. Gerçi geçen hafta da aynı şeyi söylemişlerdi. Ben onların yaptıkları karşısında yine sakin davranıyorum yani terbiyemi bozmuyorum. ama bugün de geri dönüş yapmazlarsa çirkefleşebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…